Totaaloplossingen

Kennis is onze toegevoegde
waarde als distributeur

Welk product je het beste kunt kiezen voor jouw project en welk merk daar het meest geschikt voor is, daar adviseren wij je graag in. Onze specialistische kennis van producten en oplossingen gecombineerd met onze ruime ervaring maakt CETEQ tot een betrouwbare partner die meedenkt. We kunnen simpelweg een pakket toesturen met het gewenste product, maar onze deskundigheid maakt ons van toegevoegde waarde. CETEQ levert complete projectbegeleiding en daarbij kunnen we ook de installatie voor ons rekening nemen.

intercomsystemen

toegangscontrole

Sleutelmanagement

Parkeeroplossingen

intercomsystemen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel dus signaleer je in de markt de behoefte aan modernisering van de huidige intercomsystemen. De overgang van de verouderde audio-intercomsystemen naar moderne video-intercomsystemen kan over de aanwezige bekabeling en zelfs draadloos.

Wij bieden installatiepartners specialistische oplossingen door onze actuele kennis van de diverse technologieën. CETEQ heeft, vaak exclusieve, samenwerkingen met A-merk fabrikanten en een compleet productassortiment waarmee we je graag adviseren in de beste keuze.

Merken

 • ACO (Digitaal)
 • Intratone (GSM)
 • Baudisch (IP)
 • Lippert (2-draads)
 • Castel (IP)

Intercomsystemen

CETEQ heeft, vaak exclusieve, samenwerkingen met A-merk fabrikanten en een compleet productassortiment waarmee we je graag adviseren in de beste keuze.

toegangscontrole

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

De vrijheid om je als werknemer door een bedrijfspand te bewegen, de zekerheid dat uitsluitend bevoegden toegang hebben tot bepaalde gebieden. Dat is de essentie van elk toegangscontrolesysteem.

CETEQ biedt hedendaags toegangsbeheer en –controle via elektronische sleutels in de vorm van kaarten ,kentekens,telefoon en tags. Daarnaast is de toegang geoptimaliseerd voor maximale veiligheid en gemak. De expertise van onze A-merken komt tot uiting in moderne oplossingen die standaard in ons aanbod zitten. Denk hierbij aan cloud beheer, online bezoekersoverzichten en blokkering van verloren sleutels. Voor het komen tot de beste keuze voorziet CETEQ je graag van advies op maat.

Merken

 • Castel (IP)
 • Nedap ID
 • Intratone (GSM)

Toegangscontrole

Voor het komen tot de beste keuze voorziet CETEQ je graag van advies op maat.

Sleutelmanagement

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Juist in onze moderne wereld waar veel ruimtes en kostbaarheden te beschermen zijn, blijven sleutels onmisbaar. Geautoriseerde personen hebben binnen enkele seconden gemakkelijk toegang tot hun sleutels. Wanneer deze niet in gebruik zijn, krijgen eigenaars de garantie te krijgen dat hun sleutels 24 uur per dag en 7 dagen in de week beveiligd zijn opgeborgen.

CETEQ zorgt voor veilig, snel en eenvoudig sleutelmanagement. Wie wanneer welke sleutel heeft wordt digitaal gerapporteerd zodat er altijd volledige controle is. Elektronisch sleutelbeheer maakt dat gebruikers zich verantwoordelijker voor hun sleutels waardoor zij er zuiniger mee om zullen gaan.

Merken

 • Deister ProxSafe
 • Deister Smart Storage
 • Intratone

Sleutelmanagement

Wanneer deze niet in gebruik zijn, krijgen eigenaars de garantie te krijgen dat hun sleutels 24 uur per dag en 7 dagen in de week beveiligd zijn opgeborgen.

Parkeeroplossingen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Verkeerd geparkeerde voertuigen, volle parkeerplaatsen en ongewenste bezoekers op het terrein. Parkeerproblemen zorgen voor een reeks aan ergernissen bij huurders. CETEQ brengt de oplossing met een geautomatiseerd parkeerbeheer. Met een toegangspas, mobiele APP of kentekenherkenning manage je gemakkelijk het parkeerbeleid in de cloud.

Huurders krijgen naar wens hun eigen account toegekend om hun individuele parkeerbehoeften te regelen. Zo kunnen zij bezoekers aanmelden en zelf parkeerplaatsen reserveren terwijl het moderne systeem het aantal beschikbare plaatsen bijhoudt. Het resultaat: tevreden huurders en een efficiënt parkeerbeleid.

Merken

 • Amano
 • Nedap MOOV

Parkeeroplossingen

Huurders krijgen naar wens hun eigen account toegekend om hun individuele parkeerbehoeften te regelen.

ONZE MERKEN

totaaloplossingen

Projecten waar we trots op zijn

Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Cushman & Wakefield

Wat meer dan 100 jaar geleden begon als een klein familiebedrijf in New York, is nu uitgegroeid tot een prestigieus vastgoedservicebedrijf. Wereldwijd hebben ze meer dan 400 kantoren in 60 verschillende landen. In Nederland bewijst Cushman & Wakefield al 40 jaar succesvol te zijn in het toevoegen van waarde aan…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Lieven de Stad

In het streven naar een flexibele manier van werken en het verhogen van het woongenot van de huurders, was vastgoedbeheerder Lieven De Stad BV op zoek naar oplossingen om de toegang tot gebouwen en parkeergelegenheden te verbeteren voor de bewoners van wooncomplex De Sfinx. Een aanspreekpunt voor toegang tot gebouwen…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Strandgebied Schagen & Den Helder

De stranden in Nederland zijn van groot belang als recreatiegebied. Het is een plek waar vrijwel iedereen graag komt voor de ontspanning, mits het weer het toelaat. Het is echter ook een natuurgebied wat om bescherming vraagt, om erosie tegen te gaan en het ecosysteem niet teveel te storen. Twee…
Distributie, Intercomsystemen, Sleutelmanagement

PropertyView

De oprichters zijn met PropertyView begonnen, omdat ze zagen dat bestaande vastgoedmanagers onvoldoende aandacht schonken technisch beheer. PropertyView ziet het als absolute noodzaak om hun huurders goed van dienst te kunnen zijn en proactief te zijn met het bieden van oplossingen. De vastgoedbeheerder heeft met zijn ondernemingszin ook oog voor…
Sleutelmanagement, Toegangscontrole

Trajectum

Afdeling Berkelland van zorginstelling Trajectum is een Forensisch Psychiatrische Kliniek in de gemeente Rekken. Op deze gesloten afdeling genieten de cliënten enige mate van bewegings- vrijheid, maar kunnen het terrein niet zonder toestemming verlaten. Dit vraagt dit om een uiterst nauwsluitende coördinatie van het beveiligingssysteem. Hiervoor gelden strikte protocollen die…

ONZE MERKEN

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc tortor arcu, fermentum sed malesuada id, malesuada in magna. Maecenas a cursus augue. Fusce leo orci, ornare et rutrum ut, dapibus nec justo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc tortor arcu, fermentum sed malesuada id, malesuada in magna. Maecenas a cursus augue. Fusce leo orci, ornare et rutrum ut, dapibus nec justo.