Totaaloplossingen

Kennis is onze toegevoegde
waarde als distributeur

Welk product je het beste kunt kiezen voor jouw project en welk merk daar het meest geschikt voor is, daar adviseren wij je graag in. Onze specialistische kennis van producten en oplossingen gecombineerd met onze ruime ervaring maakt CETEQ tot een betrouwbare partner die meedenkt. We kunnen simpelweg een pakket toesturen met het gewenste product, maar onze deskundigheid maakt ons van toegevoegde waarde. CETEQ levert complete projectbegeleiding en daarbij kunnen we ook de installatie voor ons rekening nemen.

intercomsystemen

toegangscontrole

Sleutelmanagement

Parkeeroplossingen

intercomsystemen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel dus signaleer je in de markt de behoefte aan modernisering van de huidige intercomsystemen. De overgang van de verouderde audio-intercomsystemen naar moderne video-intercomsystemen kan over de aanwezige bekabeling en zelfs draadloos.

Wij bieden installatiepartners specialistische oplossingen door onze actuele kennis van de diverse technologieën. CETEQ heeft, vaak exclusieve, samenwerkingen met A-merk fabrikanten en een compleet productassortiment waarmee we je graag adviseren in de beste keuze.

Merken

 • ACO (Digitaal)
 • Intratone (GSM)
 • Baudisch (IP)
 • Lippert (2-draads)
 • Castel (IP)

Intercomsystemen

CETEQ heeft, vaak exclusieve, samenwerkingen met A-merk fabrikanten en een compleet productassortiment waarmee we je graag adviseren in de beste keuze.

toegangscontrole

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

De vrijheid om je als werknemer door een bedrijfspand te bewegen, de zekerheid dat uitsluitend bevoegden toegang hebben tot bepaalde gebieden. Dat is de essentie van elk toegangscontrolesysteem.

CETEQ biedt hedendaags toegangsbeheer en –controle via elektronische sleutels in de vorm van kaarten ,kentekens,telefoon en tags. Daarnaast is de toegang geoptimaliseerd voor maximale veiligheid en gemak. De expertise van onze A-merken komt tot uiting in moderne oplossingen die standaard in ons aanbod zitten. Denk hierbij aan cloud beheer, online bezoekersoverzichten en blokkering van verloren sleutels. Voor het komen tot de beste keuze voorziet CETEQ je graag van advies op maat.

Merken

 • Castel (IP)
 • Nedap ID
 • Intratone (GSM)

Toegangscontrole

Voor het komen tot de beste keuze voorziet CETEQ je graag van advies op maat.

Sleutelmanagement

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Juist in onze moderne wereld waar veel ruimtes en kostbaarheden te beschermen zijn, blijven sleutels onmisbaar. Geautoriseerde personen hebben binnen enkele seconden gemakkelijk toegang tot hun sleutels. Wanneer deze niet in gebruik zijn, krijgen eigenaars de garantie te krijgen dat hun sleutels 24 uur per dag en 7 dagen in de week beveiligd zijn opgeborgen.

CETEQ zorgt voor veilig, snel en eenvoudig sleutelmanagement. Wie wanneer welke sleutel heeft wordt digitaal gerapporteerd zodat er altijd volledige controle is. Elektronisch sleutelbeheer maakt dat gebruikers zich verantwoordelijker voor hun sleutels waardoor zij er zuiniger mee om zullen gaan.

Merken

 • Deister ProxSafe
 • Deister Smart Storage
 • Intratone

Sleutelmanagement

Wanneer deze niet in gebruik zijn, krijgen eigenaars de garantie te krijgen dat hun sleutels 24 uur per dag en 7 dagen in de week beveiligd zijn opgeborgen.

Parkeeroplossingen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Verkeerd geparkeerde voertuigen, volle parkeerplaatsen en ongewenste bezoekers op het terrein. Parkeerproblemen zorgen voor een reeks aan ergernissen bij huurders. CETEQ brengt de oplossing met een geautomatiseerd parkeerbeheer. Met een toegangspas, mobiele APP of kentekenherkenning manage je gemakkelijk het parkeerbeleid in de cloud.

Huurders krijgen naar wens hun eigen account toegekend om hun individuele parkeerbehoeften te regelen. Zo kunnen zij bezoekers aanmelden en zelf parkeerplaatsen reserveren terwijl het moderne systeem het aantal beschikbare plaatsen bijhoudt. Het resultaat: tevreden huurders en een efficiënt parkeerbeleid.

Merken

 • Amano
 • Nedap MOOV

Parkeeroplossingen

Huurders krijgen naar wens hun eigen account toegekend om hun individuele parkeerbehoeften te regelen.

ONZE MERKEN

totaaloplossingen

Projecten waar we trots op zijn

Distributie

De Alliantie

Telefoontjes over parkeerproblemen overspoelden de servicedesk van woningcorporatie De Alliantie. De verouderde parkeersystemen kostten de vastgoedbeheerder tijd, mankracht, geld en ergernis. In 2015 nam de organisatie CETEQ aan als strategisch partner. Een intensieve samenwerking met modern en efficiënt parkeerbeleid voor meer dan 70 parkeerlocaties volgt. Een soepel systeem met een…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Cushman & Wakefield

Het beursgenoteerde Cushman & Wakefield is wereldwijd actief als onroerend goed bedrijf. Met hun innovatieve en klantgerichte focus, overeenkomstig met CETEQ, zijn ze in Nederland al 40 jaar succesvol. Voor hun prestigieuze multitenant kantoorgebouw ‘Head Quarter’ in Den Haag schakelde ze de expertise van CETEQ in. Met een nieuw toegangssysteem…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Lieven de Stad

De bewoners van wooncomplex 'De Sfinx' hebben  last van ongewenste bezoekers en daardoor volle parkeerplaatsen. Het is een terugkerend parkeerproblemen bij het gebouw van Lieven De Stad BV in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. De vastgoedbeheerder houdt zich bezig met verhuur, verkoop en beheer van woningen, bedrijfsruimtes en parkeerplekken. Hun…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Strandgebied Schagen & Den Helder

Geen ruimte zo openbaar als het strand, maar juist dit natuurgebied verdient bescherming, om erosie tegen te gaan en het ecosysteem in zijn waarde te laten. Het lijkt wellicht een onmogelijke taak: de toegang naar het strand beveiligen. Toch vond CETEQ in samenwerking met Spyke Security, een succesvolle manier om…
Distributie, Intercomsystemen, Sleutelmanagement

PropertyView

Problemen oplossen nog voor dat ze zich aandienen. Voor de oprichters van PropertyView is uitstekende service een absolute prioriteit. In de huidige vastgoedsector wordt er  te weinig aandacht geschonken aan technisch beheer, zo vinden zij. Dat moet anders: efficiënt en innovatief want dat is toekomstbestendig. Met deze ondernemende instelling onderscheidt…

ONZE MERKEN

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc tortor arcu, fermentum sed malesuada id, malesuada in magna. Maecenas a cursus augue. Fusce leo orci, ornare et rutrum ut, dapibus nec justo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc tortor arcu, fermentum sed malesuada id, malesuada in magna. Maecenas a cursus augue. Fusce leo orci, ornare et rutrum ut, dapibus nec justo.