Kosteneffectieve Toegangscontrole in Commercieel Vastgoed met de Unieke Draadloze Intercoms van Intratone

Overview

De oprichters zijn met PropertyView begonnen, omdat ze zagen dat bestaande vastgoedmanagers onvoldoende aandacht schonken technisch beheer. PropertyView ziet het als absolute noodzaak om hun huurders goed van dienst te kunnen zijn en proactief te zijn met het bieden van oplossingen. De vastgoedbeheerder heeft met zijn ondernemingszin ook oog voor toekomstige ontwikkelingen waarbij efficiëntie een onmisbare rol speelt. CETEQ werkt al tijden intensief samen met PropertyView, sinds ze voor een multi tenant kantoorpand in Delft een innovatief systeem van Intratone voor toegangscontrole hebben geïnstalleerd.

Opdrachtgever

PropertyView

Industrie

Vastgoedbeheer

Diensten

Slagboom Intercomsysteem Kentekenregistratie

Merken

Intratone

Alles-in-één Beveiligingsoplossing in Bestaande Infrastructuur

In Gouda heeft PropertyView drie multitenant kantoorgebouwen in beheer. Deze waren voorzien van een verouderd toegangscontrole- en intercomsysteem. In de bestaande infrastructuur moesten ook complicaties met slagbomen in de parkeergarage worden opgelost. PropertyView wilde hiervoor in eerste instantie een onderhoudscontract met CETEQ afsluiten, omdat ze na eerdere samenwerkingen al overtuigd waren geraakt van de expertise waarmee CETEQ in bestaande infrastructuur toegangssystemen kan verbeteren. Na een gesprek met de portefeuillemanager op locatie, werd al snel duidelijk wat de uitdaging was en dat dit op een kosteneffectieve en snelle manier opgelost kon worden. Het moest namelijk binnen anderhalve week in gebruik genomen kunnen worden, aangezien er op korte termijn een nieuwe huurder zou intrekken in het kantoorpand. Om snel te kunnen schakelen, is gekozen voor een uniek pakket van Intratone. CETEQ is al sinds jaar en dag distributeur van dit Franse merk, vanwege hun uitzonderlijke systemen voor toegangscontrole met Gsm-verbindingen.

  • Problemen met Slagbomen In Bestaande Infrastructuur
  • Oplossing Vereist in Kort Tijdsbestek
1

Digital Noticeboard

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees, and but a few stray gleams steal into the inner sanctuary.

Onze Oplossingen:

1

Draadloze Toegangscontrole met GSM-Verbinding van Intratone

Doordat de producten van Intratone op een Gsm-verbinding werken, kan dit systeem binnen een dag geïnstalleerd zijn. Bij bijna elke deur en lift binnen de drie multitenant kantoorpanden heeft CETEQ de gedateerde codeklavieren en mechanische sleutels vervangen door Intratones vandaalbestendige, intuïtieve proximity-kaartlezers. Deze kunnen tot op een meter afstand toegangskaarten lezen. De inpandige huurders kunnen deze vervolgens met hun toegangspasjes tien jaar lang zonder beperkingen gebruiken om het pand te betreden. Alle terminals werken op elektriciteit en beschikken over een simkaart. Door de Gsm-verbinding is internet niet nodig en hoeven er ook geen kabels getrokken te worden. Dit maakt de technologie van Intratone uniek vergeleken met de concurrentie, omdat dit normaal gezien een tijdrovende en kostbare opgave is. In het geval van de gebouwen in Gouda scheelde het PropertyView en CETEQ weken werk. Daarom is de Gsm-technologie van Intratone ideaal voor infrastructuur in bestaande bouw, maar ook voor tijdelijke projecten zoals bouwplaatsen of evenementen.

2

Intratones Aansprekende 
Video-Intercom

Ook in de entreehal van het kantoorpand en de ingang van de parkeergarage is het toegangscontrolesysteem van Intratone geïntegreerd. CETEQ heeft op deze plaatsen de draadloze Reno-intercom van Intratone geïnstalleerd. De interfaces hebben de grootte van een gecodeerd toetsenbord en konden op alle plaatsen snel worden geïnstalleerd in speciaal door CETEQ ontworpen zuilen. Dit ging gemakkelijk en snel doordat deze ook van een simkaart en draadloze Gsm-verbinding zijn voorzien. De draadloze intercoms zijn eenvoudig en kosteneffectief in te stellen. Ze stellen de gebruikers in staat meerdere eigendommen in realtime te beheren. Met behulp van GSM kunnen huurders hun smartphone of tablet gebruiken om de deur te openen. Wanneer een huurder gasten ontvangt, bellen deze via de Gsm-verbinding van de video-intercom naar de ontvanger. Via de exclusieve Intratone applicatie op de smartphone of tablet van de gastheer komt er een oproep binnen en kan diegene zien wie er voor de slagboom of voordeur staat. Met deze technologie lukt het om zelfs op afstand de deur te ontsluiten.

3

Gratis Cloudoplossing

Voor zowel de kaartlezers als de intercoms maakt Intratone beheer op afstand mogelijk via hun gratis cloudoplossing. Als je als vastgoedbeheerder meerdere panden in beheer hebt, dan kun je in die cloudoplossing een omgeving maken waarin je je volledige vastgoedbestand kan beheren. Als je op een specifiek pand klikt, kun je tot in detail inventariseren welke simkaarten, toegangspassen en andere apparatuur voor toegangscontrole actief en aanwezig zijn.

Resultaat

CETEQ heeft met de levering van dit Intrabox-productassortiment (?) een alles-in-één beveiligingsoplossing geboden om de toegang tot multitenant panden van PropertyView te beheren. Van intercoms voor de hoofdingang tot kaartlezers voor individuele loopdeuren, alle apparatuur is eenvoudig draadloos geïnstalleerd en kan in realtime en op afstand beheerd worden via Intratones beveiligde beheerwebsite. Ondertussen kunnen de portefeuillemanagers van PropertyView dankzij het veilige online beheersysteem op afstand veel administratieve taken uitvoeren zonder een site te hoeven bezoeken. Met het draadloze Intratone pakket beschikt PropertyView nu over een toegankelijk, kosteneffectief en innovatief systeem voor toegangscontrole. Daarmee heeft CETEQ aan al hun behoeften voldaan. PropertyView heeft een Service-level Agreement afgesloten met CETEQ, zodat de portefeuillemanagers en opdrachtgevers van PropertyView hiermee 24/7 een aanspreekpunt hebben die alle dringende verzoeken op afstand kan regelen. Eventuele wijzigingen kunnen huurders doorbellen bij de servicedesk van CETEQ. Nog elke dag ontzorgt CETEQ de portefeuillemanagers van PropertyView met de inzet van de altijd snelle en bereikbare interne servicedesk.

  • Alles-in-een Beveiligingsoplossing
  • Snelle Installatie door Draadloze GSM-Verbinding