Parkeeroplossingen

Efficiënt parkeerbeheer door geautomatiseerde oplossingen

 • Geautomatiseerd en efficiënt parkeerbeheer
 • Toegang met pas, mobiele app of kentekenherkenning
 • Eigen huurderaccount voor individuele parkeerbehoeften

Ceteq Parkeeroplossingen

Installatie en Distributie

Regel gemakkelijk het parkeerbeleid online. Kies voor toegang met een pas, mobiele app of kentekenherkenning. Onze geautomatiseerde parkeersystemen verhogen de veiligheid en het gebruiksgemak. Nooit meer verkeerd geparkeerde voertuigen, geen overvolle parkeerplaatsen of ongewenste bezoekers op het terrein. Moeiteloos in- en uitrijden voor de gebruiker terwijl de exploitant altijd het overzicht en de controle houdt.

Huurders regelen hun eigen parkeerbehoeften in een persoonlijk account. Bezoek kan online worden aangemeld waarbij ook de parkeerplaatsen gereserveerd kunnen worden. Het systeem houdt het aantal beschikbare plaatsen nauwkeurig bij. Online rapportage bieden inzicht voor verdere optimalisatie. Het resultaat: tevreden gebruikers en een efficiënt parkeerbeleid.

Merken

Nedap MOOV

Nedap biedt verschillende oplossingen om het parkeerbeleid te optimaliseren. Van parkeerbeheer van stadscentra tot toegangscontrole voor gedeelde privéparkeerterreinen, Nedap biedt een uniek antwoord op de moderne parkeerbehoeften. De Nederlandse fabrikant levert onder andere kentekencamera’s en langeafstandslezers voor voertuigherkenning. Geautoriseerde voertuigen kunnen zo gemakkelijker terreinen op en af.

Met Nedap MOOV managen gebruikers via een persoonlijk account hun parkeerplaats(en) of -garage. De speciale MOOV software werkt via de cloud en is daarom altijd en overal beschikbaar.

Nedap SENSIT monitort de bezettingsgraad van parkeerplaatsen en -garages. Krijg inzicht in het aantal geparkeerde voertuigen en op welke tijdstippen het parkeerterrein het drukst bezet is.

CETEQ prijst de uitstekende kwaliteit producten en oplossingen van Nedap en behoort tot hun select gezelschap van samenwerkingspartners.

Voordelen

 • Topkwaliteit
 • Gemakkelijke en veilige toegangscontrole
 • Speciale APP maakt beheer op afstand mogelijk
 • Geschikt voor projecten van elke omvang
 • Gedetailleerde event logs

Amano

Het gemak van simpel in- en uitrijden met je bankpas en daarbij direct afrekenen. Het kan met de Dip & Go parkeeroplossing van Amano. Dit systeem registreert via kentekenherkenning de exacte tijd van parkeren. Het ingebouwde telsysteem houdt de beschikbare plaatsen nauwkeurig bij om onveilige situaties en teleurstelling te voorkomen. De voordelen: het bespaart kosten, levert extra comfort voor de gebruiker en is veiliger.

Amano is niet voor niets de grootste fabrikant van parkeeroplossingen in de wereld. Hun ruime ervaring met parkeerbeheer en hun drive om te innoveren houdt hen marktleider. Als distributeur onderschrijft CETEQ de kwaliteit en stabiele systemen van Amano.

Voordelen

 • Snelle levering, scherpe prijzen
 • Beheer op afstand
 • Milieubewuste oplossing
 • Uitgebreide, online rapportages
 • In te zetten voor kleine en grote projecten

totaaloplossingen

Projecten waar we trots op zijn

Intercomsystemen, Parkeeroplossingen

Mercure

Mercure Hotel Sloterdijk is een populaire uitvalsbasis voor gasten uit binnen- en buitenland. Dankzij de ideale ligging reizen gasten met openbaar vervoer binnen 10 minuten naar luchthaven Schiphol, Amsterdam Centraal Station of congrescentrum de RAI.  Reizigers die met de auto aankomen kunnen parkeren in een beveiligde, inpandige parkeergarage. Mercure hotel…