Lippert

Door CETEQ

 • Tweedraadstechnologie (2-wired)
 • Betrouwbaar en degelijk met hoge kwaliteit audio en video
 • Eenvoudig in bediening
 • Snelle installatie en uit te breiden
 • Gemakkelijk uit te breiden met diverse opties door modulaire systeem
 • Geschikt voor kleinere en grotere wooncomplexen

Over Lippert/STR

Lippert/STR is een samenwerkingsverband tussen de twee Duitse bedrijven Lippert en STR Elektronik. Door de handen in één te slaan kunnen zij totaaloplossingen bieden voor gebouwcommunicatie en de beveiliging van gebouwen. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van intercomsystemen.

Lippert stelt al 70 jaar hoge eisen aan de vormgeving en functionaliteit van onder andere deurstations en buitenposten. STR Elektronik richt zich op hoogwaardige communicatiesystemen die met name effectief en gebruiksvriendelijk zijn. Door de constante ontwikkeling van nieuwe producten en verfijning van de technologieën is het handelsmerk toekomstbestendig. Voordelig voor de eindklant is dat zij langer dan gemiddeld vervangende onderdelen leveren voor systemen die niet meer actief op de markt zijn.

CETEQ vertegenwoordigt Lippert/STR sinds 2 jaar als exclusief partner in de Benelux. Wij zijn zeer te spreken over de producten en oplossingen van het handelsmerk. Duitse degelijkheid in combinatie met design en gebruiksgemak maakt Lippert/STR tot een uitstekende partner.

Intercomsystemen van Lippert

De intercomsystemen van Lippert werken met een unieke tweedraadstechnologie waarbij de communicatie van audio, video, data en voeding verloopt via slechts twee draden (2-wired). De Lippert intercoms kunnen die via de aanwezige bedrading worden geïnstalleerd en zijn door hun modulaire oplossing makkelijk uit te breiden met diverse opties.

Zoals je van een Duitse fabrikant verwacht zijn de producten betrouwbaar en van hoge kwaliteit. De Duitse degelijkheid gaat echter niet ten koste van het design, de fraaie buitenposten ogen modern en komen in zes verschillende ontwerpen. De Lippert intercomsystemen zijn gebruiksvriendelijk en via de gratis app ook op afstand eenvoudig te bedienen. CETEQ heeft prima ervaringen met het merk Lippert en roemt het om de mooie buitenposten en goede kwaliteit.

Voordelen

 • Tweedraadstechnologie (2-wired)
 • Betrouwbaar en degelijk met hoge kwaliteit audio en video
 • Eenvoudig in bediening
 • Snelle installatie en uit te breiden
 • Gemakkelijk uit te breiden met diverse opties door modulaire systeem
 • Geschikt voor kleinere en grotere wooncomplexen

TOTAALOPLOSSINGEN

We leveren ook totaal oplossingen

Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Cushman & Wakefield

Wat meer dan 100 jaar geleden begon als een klein familiebedrijf in New York, is nu uitgegroeid tot een prestigieus vastgoedservicebedrijf. Wereldwijd hebben ze meer dan 400 kantoren in 60 verschillende landen. In Nederland bewijst Cushman & Wakefield al 40 jaar succesvol te zijn in het toevoegen van waarde aan…
Distributie, Intercomsystemen, Sleutelmanagement

PropertyView

De oprichters zijn met PropertyView begonnen, omdat ze zagen dat bestaande vastgoedmanagers onvoldoende aandacht schonken technisch beheer. PropertyView ziet het als absolute noodzaak om hun huurders goed van dienst te kunnen zijn en proactief te zijn met het bieden van oplossingen. De vastgoedbeheerder heeft met zijn ondernemingszin ook oog voor…
Intercomsystemen, Parkeeroplossingen

Mercure

Voor zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers die met de auto naar Amsterdam komen, heeft Mercure Hotel een ideale ligging bij station Amsterdam Sloterdijk. Parkeren bij Mercure is mogelijk in een beveiligde, inpandige parkeergarage. De kosten hiervan zijn in lijn met de omgeving en lager dan de parkeermogelijkheden in het centrum.…