Lippert

Door CETEQ

 • Tweedraadstechnologie (2-wired)
 • Betrouwbaar en degelijk met hoge kwaliteit audio en video
 • Eenvoudig in bediening
 • Snelle installatie en uit te breiden
 • Gemakkelijk uit te breiden met diverse opties door modulaire systeem
 • Geschikt voor kleinere en grotere wooncomplexen

Over Lippert/STR

Lippert/STR is een samenwerkingsverband tussen de twee Duitse bedrijven Lippert en STR Elektronik. Door de handen in één te slaan kunnen zij totaaloplossingen bieden voor gebouwcommunicatie en de beveiliging van gebouwen. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van intercomsystemen.

Lippert stelt al 70 jaar hoge eisen aan de vormgeving en functionaliteit van onder andere deurstations en buitenposten. STR Elektronik richt zich op hoogwaardige communicatiesystemen die met name effectief en gebruiksvriendelijk zijn. Door de constante ontwikkeling van nieuwe producten en verfijning van de technologieën is het handelsmerk toekomstbestendig. Voordelig voor de eindklant is dat zij langer dan gemiddeld vervangende onderdelen leveren voor systemen die niet meer actief op de markt zijn.

CETEQ vertegenwoordigt Lippert/STR sinds 2 jaar als exclusief partner in de Benelux. Wij zijn zeer te spreken over de producten en oplossingen van het handelsmerk. Duitse degelijkheid in combinatie met design en gebruiksgemak maakt Lippert/STR tot een uitstekende partner.

Intercomsystemen van Lippert

De intercomsystemen van Lippert werken met een unieke tweedraadstechnologie waarbij de communicatie van audio, video, data en voeding verloopt via slechts twee draden (2-wired). De Lippert intercoms kunnen die via de aanwezige bedrading worden geïnstalleerd en zijn door hun modulaire oplossing makkelijk uit te breiden met diverse opties.

Zoals je van een Duitse fabrikant verwacht zijn de producten betrouwbaar en van hoge kwaliteit. De Duitse degelijkheid gaat echter niet ten koste van het design, de fraaie buitenposten ogen modern en komen in zes verschillende ontwerpen. De Lippert intercomsystemen zijn gebruiksvriendelijk en via de gratis app ook op afstand eenvoudig te bedienen. CETEQ heeft prima ervaringen met het merk Lippert en roemt het om de mooie buitenposten en goede kwaliteit.

Voordelen

 • Tweedraadstechnologie (2-wired)
 • Betrouwbaar en degelijk met hoge kwaliteit audio en video
 • Eenvoudig in bediening
 • Snelle installatie en uit te breiden
 • Gemakkelijk uit te breiden met diverse opties door modulaire systeem
 • Geschikt voor kleinere en grotere wooncomplexen

TOTAALOPLOSSINGEN

We leveren ook totaal oplossingen

Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Cushman & Wakefield

Het beursgenoteerde Cushman & Wakefield is wereldwijd actief als onroerend goed bedrijf. Met hun innovatieve en klantgerichte focus, overeenkomstig met CETEQ, zijn ze in Nederland al 40 jaar succesvol. Voor hun prestigieuze multitenant kantoorgebouw ‘Head Quarter’ in Den Haag schakelde ze de expertise van CETEQ in. Met een nieuw toegangssysteem…
Distributie, Intercomsystemen, Sleutelmanagement

PropertyView

Problemen oplossen nog voor dat ze zich aandienen. Voor de oprichters van PropertyView is uitstekende service een absolute prioriteit. In de huidige vastgoedsector wordt er  te weinig aandacht geschonken aan technisch beheer, zo vinden zij. Dat moet anders: efficiënt en innovatief want dat is toekomstbestendig. Met deze ondernemende instelling onderscheidt…
Intercomsystemen, Parkeeroplossingen

Mercure

Mercure Hotel Sloterdijk is een populaire uitvalsbasis voor gasten uit binnen- en buitenland. Dankzij de ideale ligging reizen gasten met openbaar vervoer binnen 10 minuten naar luchthaven Schiphol, Amsterdam Centraal Station of congrescentrum de RAI.  Reizigers die met de auto aankomen kunnen parkeren in een beveiligde, inpandige parkeergarage. Mercure hotel…