Hypermoderne toegangscontrole voor Wooncomplex ‘De Sfinx’

Overview

In het streven naar een flexibele manier van werken en het verhogen van het woongenot van de huurders, was vastgoedbeheerder Lieven De Stad BV op zoek naar oplossingen om de toegang tot gebouwen en parkeergelegenheden te verbeteren voor de bewoners van wooncomplex De Sfinx. Een aanspreekpunt voor toegang tot gebouwen en het parkeerbeheer waarbij de huurders zelf veel online kunnen regelen was de reden waarom voor CETEQ is gekozen.

Opdrachtgever

Lieven De Stad BV

Industrie

Vastgoedbeheer VVE Beheer

Diensten

Toegangscontrole Intercomsysteem Parkeerbeheer

Merken

Paxton Lippert Nedap MOOV

Behoefte aan een totaaloplossing om toegang en parkeerbeheer te verbeteren.

De kracht van Lieven de Stad is hun compacte organisatiestructuur. Hierdoor besteden ze veel werk uit aan professionele derde partijen, waaronder CETEQ. Daarnaast betrekken ze hun bewoners nauw bij de besluitvorming. Zo ook in wooncomplex ‘De Sfinx’. Dit imposante gebouw in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam had te maken met terugkerende parkeerproblemen en was de toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw niet voldoende gewaarborgd. Om de toegang tot het gebouw en daarmee de veiligheid te verbeteren, was de vastgoedbeheerder op zoek naar een deskundige en slagvaardige partner. In deze zoektocht kwamen ze uit bij CETEQ, omdat CETEQ de kennis en kunde in huis heeft om zowel parkeerproblemen op te lossen als de toegankelijkheid van gebouwen te beheersen. Het totaalpakket van specialistische oplossingen met unieke producten, gecombineerd met integere dienstverlening, maakt CETEQ tot een solide partner die graag met de klant meedenkt. Door zich te verdiepen in de casus en hierbij het hele team in te zetten, levert CETEQ complete projectbegeleiding en kan daarbij ook de installatie en het toezicht voor hun rekening nemen.

  • Capaciteitproblemen in de parkeergarage
  • Ongewenste bezoekers in gemeenschappelijke ruimten
1

Toegangscontrole

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees, and but a few stray gleams steal into the inner sanctuary.

Onze Oplossingen:

1

Paxton 
Toegangscontrole

Het installeren van het toegangscontrole systeem van Paxton betekent voor de bewoners dat ze bij verlies nooit meer een dure sleutel of cilinder hoeven te vervangen. Bij dit systeem worden chipkaarten uitgegeven om toegang te vergunnen ​​tot gecontroleerde deuren en speedgates. Deze elektronische kaarten kunnen bij verlies of diefstal moeiteloos worden geblokkeerd en verwijderd uit het systeem.

2

Lippert 
Intercom

Lippert’s intercomsystemen zijn niet alleen fraai vormgegeven waardoor ze gemakkelijk integreren in hedendaagse architectuur, maar zijn ook nog eens gemakkelijk te bedienen. Hoogwaardige materialen als gepolijst roestvrij staal maken dat de intercoms duurzaam en onderhoudsarm zijn. De intercom met tweedraadstechnologie biedt een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en is bovendien ongevoelig voor storingen.

3

Nedap MOOV
 Parkeeroplossing

Om voor een goede coördinatie van voertuigbeheer te zorgen, heeft CETEQ de MOOV VMC Lite van Nedap geïnstalleerd. Dit is een vereenvoudigde controller die alle plaatselijke apparatuur voor voertuig toegang verbindt. De VMC Lite garandeert veilige, flexibele en probleemloze toegang voor voertuigen. De MOOV VMC Lite is uitgerust met geïntegreerde slagboomcontrole, verkeerslichtcontrole en toegangscontrole door kentekenherkenning.

4

Intratone 
Digitaal Prikbord

Het interactieve digitale mededelingenbord van Intratone is ontworpen om de belangrijke informatie sneller, gemakkelijker en inclusiever te delen met huurders. Het stelt het gebouwmanagement en de VvE in staat om berichten live met bewoners te communiceren, maar ook tevredenheid te peilen via de speciale enquêtefunctie. Het interactieve digitale mededelingenbord is eenvoudig te installeren in gezamenlijke ruimtes en is duurzaam en vandaalbestendig.

Resultaat

Na levering en installatie van de producten kwam de samenwerking met CETEQ niet ten einde. De integratie van verschillende systemen en de daarbij geboden nazorg en onderhoud hebben de continuïteit van de veiligheid aantoonbaar gewaarborgd. Omdat de helpdesk 24/7 bereikbaar is, onderhoudt CETEQ warme contacten met de gebruikers en is altijd in staat om zowel van afstand als op locatie, high-end oplossingen te bieden. Door CETEQ als one-stop shop te kiezen hebben Lieven de Stad en hun huurders dus één aanspreekpunt voor al hun problemen, vragen en suggesties. Hiermee wordt werk uit handen genomen van de beheerder en staat nooit iemand voor een gesloten deur.

  • Naadloze Integratie van Toegangssystemen Waarborgt Veiligheid
  • 24/7 Bereikbaarheid Van De Meldkamr
  • Een Aanspreekpunt Voor Parkeeroplossingen En Toegang