Sleutelmanagement

Elektronische sleutelbeheer: veilig, snel en eenvoudig

 • Gegarandeerd veilig
 • Snelle en eenvoudig toegang
 • Online autorisatie en digitale rapportage
 • Soepele integratie van het softwaresysteem

Ceteq Sleutelmanagement

Installatie en Distributie

Elektronisch sleutelbeheer betekent volledige controle over wie wanneer in het bezit is van welke sleutel. Geautoriseerde personen hebben binnen enkele seconden gemakkelijk toegang tot hun sleutels. Alle informatie hierover wordt zorgvuldig vastgelegd in een digitale rapportage. Automatisch sleutelbeheer maakt dat gebruikers zich verantwoordelijker voor hun sleutels voelen waardoor zij er zuiniger mee omgaan. Wanneer een sleutel niet in gebruik is, garanderen wij dat de sleutel 24 uur per dag en 7 dagen in de week beveiligd is opgeborgen. De software die komt kijken bij betrouwbaar sleutelmanagement, integreren wij met je huidige programma’s. CETEQ zorgt voor veilig, snel en eenvoudig sleutelbeheer.

Merken

Deister ProxSafe

Juist in onze moderne wereld waar veel ruimtes en kostbaarheden te beschermen zijn, blijven sleutels onmisbaar. De sleutelbeheersystemen van Deiser Proxsafe zijn in alle opzichten aan te passen aan jouw behoeften. Ze komen in verschillende vormen, maten en materialen en huizen 8 tot 384 sleutels per kabinet. Door de modulaire constructie kunnen er gemakkelijk sleutelkasten aan worden toegevoegd.

Een centrale terminal geeft toegang tot de sleutelkast(en) waarop te zien is welke sleutels door wie in gebruik zijn genomen. De terminals hebben opties voor touchscreen en zelfs een ingebouwde ademtest. Toegang tot de sleutels wordt verleend met een kaart, pincode, vingerafdruk of een combinatie van de opties.

De webbased software maakt de installatie van het sleutelbeheersysteem eenvoudig en up to date. Bovendien heb je zo altijd en overal toegang en controle over het sleutelbeheersysteem. Zo kun je digitale rapportages bijhouden per sleutel en reminders versturen om de sleutel terug te brengen.

Voordelen

 • Volledig onderhoudsvrij
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Modulair uit te breiden RFID-technologie
 • Digitale registratie en rapportage

Intratone

Snel, simpel en veilig sleutelmanagement in slechts enkele stappen. Modules bieden opslag aan elektronische sleutels. De toegang tot deze sleutels volgt na identificatie. Wie er wanneer gemachtigd is de sleutel te gebruiken is online te managen. Het systeem registreert en rapporteert het sleutelgebruik. Betrouwbaar sleutelmanagement is simpel met de systemen van Intratone.

De Franse fabrikant biedt moderne oplossingen voor veilig sleutelbeheer. Door de draadloze gsm-technologie van Intratone is installatie eenvoudig en bovendien is het systeem direct na montage operationeel. De afgekochte SIM-kaart en het gratis webportaal met up-to-date software maakt het automatische sleutelbeheer van Intratone voordelig en instap klaar. CETEQ heeft goede ervaringen met het Franse merk en is blij als samenwerkingspartner gekenmerkt te worden.

 • Gratis webportaal in de cloud
 • Lage kosten
 • Afgekochte SIM-kaart
 • Eenvoudige installatie
 • Compleet onderhoudsvrij

KEY-MASTER

De fabrikant KEY-MASTER richt zich al ruim 22 jaar op het vervaardigen en optimaliseren van hun toonaangevende, intelligente en gebruiksvriendelijke sleutelbeheersysteem en Guard Tour bewakingssysteem en past daarbij ultramoderne technologie op het gebied van automatische identificatie toe.
Ze ontwikkelen, produceren en verkopen hun zeer kwalitatieve producten wereldwijd, waardoor de klanten met deze oplossingen worden geholpen de bedrijfskosten te verlagen en de veiligheid en efficiëntie te verbeteren.
De Key Management- en Guard Tour-systemen zijn op grote schaal in gebruik bij veel verschillende soorten industrieën.

 • 22 Jaar ervaring in sleutelbeheersystemen
 • Cloudbased webportaal
 • Communicatie via TCP/IP – WiFi – 4G (SIM-kaart)

LoxTop is een toonaangevende leverancier van intelligente sleutel- en assetmanagementsystemen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de beveiligingsbranche, is LoxTop gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte kasten die zorgen voor de beveiliging en het beheer van belangrijke bedrijfsmiddelen. Onze systemen maken gebruik van de nieuwste micro-elektronische apparaten en ontwikkelingen, waardoor we betrouwbare, technologisch geavanceerde en hoogwaardige oplossingen kunnen leveren aan klanten in diverse sectoren. Ons team van ervaren software- en hardware-ontwikkelaars, beveiligingsontwerpers en technici biedt uitstekende service en ondersteuning, zodat u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit en betrouwbaarheid inclusief 4 jaar garantie op de hardware.

 • Opgericht in 1989, met 30+ jaar ervaring in beveiligingssystemen.
 • Gespecialiseerd in intelligente sleutel- en asset management.
 • Gebruikt cutting-edge micro-elektronica voor hoogwaardige oplossingen.

Sleutelmanagement

Training en Onderhoud

Heeft u geen idee hoe de sleutelmanagementsoftware die u gebruikt nu precies werkt? Zijn er nieuwe medewerkers in dienst gekomen die gebruik moeten gaan maken van deze software of wilt u een algemene opfriscursus?

Ceteq biedt een hand-on training bij ons op kantoor om u hierin te voorzien*. Tijdens deze training nemen wij u stap voor stap mee door de gebruikerskant van CommanderConnect software. U leert welke functies er nu allemaal zijn, hoe u deze het beste kunt benutten en wat de beste vervolgstappen zijn bij eventuele storingen.

Naar de basiselementen van de software duiken wij in het kort ook in de verschillende modules en de licentiestructuur, zodat u nu en in de nabije toekomst weet waar u aan toe bent.

Wacht niet te lang en schrijft u nu in! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

*Training op locatie of online is ook mogelijk in overleg.

totaaloplossingen

Projecten waar we trots op zijn

Distributie, Intercomsystemen, Sleutelmanagement

PropertyView

Problemen oplossen nog voor dat ze zich aandienen. Voor de oprichters van PropertyView is uitstekende service een absolute prioriteit. In de huidige vastgoedsector wordt er  te weinig aandacht geschonken aan technisch beheer, zo vinden zij. Dat moet anders: efficiënt en innovatief want dat is toekomstbestendig. Met deze ondernemende instelling onderscheidt…
Sleutelmanagement, Toegangscontrole

Trajectum

Op de gesloten afdeling van de Forensisch Psychiatrische Kliniek Berkelland in Rekken mogen de cliënten het terrein niet verlaten zonder toestemming. De zorginstelling van stichting Trajectum hanteert strikte protocollen opgesteld door de Dienst Justitiële Inrichtingen. Om een veilige omgeving te creëren voor zowel cliënten als personeel is een optimale beveiliging…