Sleutelmanagement

Elektronische sleutelbeheer: veilig, snel en eenvoudig

 • Gegarandeerd veilig
 • Snelle en eenvoudig toegang
 • Online autorisatie en digitale rapportage
 • Soepele integratie van het softwaresysteem

Ceteq Sleutelmanagement

Installatie en Distributie

Elektronisch sleutelbeheer betekent volledige controle over wie wanneer in bezit is van welke sleutel. Geautoriseerde personen hebben binnen enkele seconden gemakkelijk toegang tot hun sleutels. Alle informatie hierover wordt zorgvuldig vastgelegd in een digitale rapportage. Automatisch sleutelbeheer maakt dat gebruikers zich verantwoordelijker voor hun sleutels waardoor zij er zuiniger mee omgaan. Wanneer een sleutel niet in gebruik is, garanderen wij dat de sleutel 24 uur per dag en 7 dagen in de week beveiligd is opgeborgen. De software die komt kijken bij betrouwbaar sleutelmanagement, integreren wij met je huidige programma’s. CETEQ zorgt voor veilig, snel en eenvoudig sleutelbeheer.

Merken

Deister ProxSafe

Juist in onze moderne wereld waar veel ruimtes en kostbaarheden te beschermen zijn, blijven sleutels onmisbaar. De sleutelbeheersystemen van Deiser Proxsafe zijn in alle opzichten aan te passen aan jouw behoeften. Ze komen in verschillende vormen, maten en materialen en huizen 8 tot 384 sleutels per kabinet. Door de modulaire constructie kunnen er gemakkelijk sleutelkasten aan worden toegevoegd.

Een centrale terminal geeft toegang tot de sleutelkast(en) waarop te zien is welke sleutels door wie in gebruik zijn genomen. De terminals hebben opties voor touchscreen en zelfs een ingebouwde ademtest. Toegang tot de sleutels wordt verleend met een kaart, pincode, vingerafdruk of een combinatie van de opties.

De webbased software maakt de installatie van het sleutelbeheersysteem eenvoudig en up to date. Bovendien heb je zo altijd en overal toegang en controle over het sleutelbeheersysteem. Zo kun je digitale rapportages bijhouden per sleutel en reminders versturen om de sleutel terug te brengen.

Voordelen

 • Volledig onderhoudsvrij
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Modulair uit te breiden RFID-technologie
 • Digitale registratie en rapportage

Intratone

Snel, simpel en veilig sleutelmanagement in slechts enkele stappen. Modules bieden opslag aan elektronische sleutels. De toegang tot deze sleutels volgt na identificatie. Wie er wanneer gemachtigd is de sleutel te gebruiken is online te managen. Het systeem registreert en rapporteert het sleutelgebruik. Betrouwbaar sleutelmanagement is simpel met de systemen van Intratone.

De Franse fabrikant biedt moderne oplossingen voor veilig sleutelbeheer. Door de draadloze gsm-technologie van Intratone is installatie eenvoudig en bovendien is het systeem direct na montage operationeel. De afgekochte SIM-kaart en het gratis webportaal met up-to-date software maakt het automatische sleutelbeheer van Intratone voordelig en instap klaar. CETEQ heeft goede ervaringen met het Franse merk en is blij als samenwerkingspartner gekenmerkt te worden.

 • Gratis webportaal in de cloud
 • Lage kosten
 • Afgekochte SIM-kaart
 • Eenvoudige installatie
 • Compleet onderhoudsvrij

totaaloplossingen

Projecten waar we trots op zijn

Distributie, Intercomsystemen, Sleutelmanagement

PropertyView

De oprichters zijn met PropertyView begonnen, omdat ze zagen dat bestaande vastgoedmanagers onvoldoende aandacht schonken technisch beheer. PropertyView ziet het als absolute noodzaak om hun huurders goed van dienst te kunnen zijn en proactief te zijn met het bieden van oplossingen. De vastgoedbeheerder heeft met zijn ondernemingszin ook oog voor…
Sleutelmanagement, Toegangscontrole

Trajectum

Afdeling Berkelland van zorginstelling Trajectum is een Forensisch Psychiatrische Kliniek in de gemeente Rekken. Op deze gesloten afdeling genieten de cliënten enige mate van bewegings- vrijheid, maar kunnen het terrein niet zonder toestemming verlaten. Dit vraagt dit om een uiterst nauwsluitende coördinatie van het beveiligingssysteem. Hiervoor gelden strikte protocollen die…