CETEQ, deskundig advies en persoonlijke ondersteuning

Over ons

Over CETEQ

Sinds de start in 2010 zijn wij uitgegroeid tot een onafhankelijk bedrijf. CETEQ is een kleine, specialistische organisatie die niche producten en oplossingen levert aan nichemarkten. We kennen onze klanten persoonlijk en hechten veel waarde aan de persoonlijke touch. Zo staan we 24/7 voor je klaar om de beste ondersteuning te bieden en zijn constant op zoek naar de nieuwste technologieën.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of bezoek ons nieuwe pand in Bodegraven.

Onze kernwaarden

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Ceteq

Onze Missie

Met onze no-nonsense instelling en persoonlijke aanpak bieden wij eigenzinnige oplossingen. Dat doen we voor onze klanten én hun gebruikers voor veilige en laagdrempelige toegankelijkheid. Door onze nieuwsgierige aard blijven wij op de hoogte van relevante merken en de laatste technieken.

Ceteq

Onze Visie

Wij zijn dé specialist in de nichemarkt van toegangscontrole, parkeeroplossingen, intercom systemen en sleutelmanagent. Onze totaaloplossingen zijn niet alleen innovatief, maar ook competitief geprijsd. Door onze pragmatische instelling en ervaring in de branche is geen vraag ons te gek.

Onze klanten

Wij werken voor

wat onze Partners over ons zeggen

Ceteq is een prima bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben kennis van zaken, geven goed advies vooraf en ook in de uitvoering en aftersales zie je dit terug

Gerrit Dinant Haase

Portacon

Laatste twee spoed projecten, waarbij Ceteq een Intratone systeem heeft geleverd en geplaatst zijn uitstekend verlopen.

Dank Ceteq!!

Ceriel de Koning

Property View BV

“Ceteq is een professionele en servicegerichte organisatie die oor en oog heeft voor complexe vraagstukken en deze ombuigt in praktische totaaloplossingen.”

William van der Pol – KRO-NCRV

Hoofd Facility Services

“Ik heb een super goede ervaring met Ceteq gehad en zij denken serieus goed mee om een oplossing te vinden voor je probleem. Alles kan en ze geven niet op tot alles naar wens is van de klant. Ze houden goed contact en leveren top service. Bedankt.”

Paul Neerings – Madame Tussaud

Technical Manager

“Uitstekend geholpen door Ceteq i.v.m. onze Deister uitleesstick. De datacollector met transfer unit vervangen en alles werkt zoals vanouds.”

Ad Spelt – Theo Pouw

Netwerk en Applicatiebeheerder

Ceteq team

Ons team

Peter de Boer

Ellen van Dam

Patrick Erkelens

Roel Coumans

Maarten Marchand

Jur Ijsselstein

Peter Dekker

Peter van Noort

Michael Goudzwaard

Rik De Vries

Ton Moses

Diliana van Bostelen

Thomas de Heij

Julian Noordijk

Elmo

Contact gegevens

Onze locatie