Onze Merken

Wij zijn trotse distributeur van deze top merken

Welk product je het beste kunt kiezen voor jouw project en welk merk daar het meest geschikt voor is, daar adviseren wij je graag in. Onze specialistische kennis van producten en oplossingen gecombineerd met onze ruime ervaring maakt CETEQ tot een betrouwbare partner die meedenkt.

OVER ONS

Onafhankelijke partner, Specialistische kennis

Toegang tot een pand, vertrek, parkeerplaats of belangrijke sleutels. Dat moet gemakkelijk, veilig en probleemloos verlopen. Achter die vanzelfsprekend zit een wereld aan specialistische kennis en ervaring die CETEQ als onafhankelijke partner biedt.
Een intercomsysteem dat buitenshuis kan worden bediend? Een onderhoudsvrij toegangssysteem? Eenvoudige montage van modern sleutelbeheer?
Wij adviseren in de beste producten en totaaloplossingen voor jouw project. Als (veelal exclusief) distributeur van hoogwaardige A-merken kun je bij ons terecht voor productverzendingen tot aan complete turn key projecten.

CETEQ levert desgewenst complete projectbegeleiding waarbij we ook de installatie verrichten. Onze eigen IT-afdeling integreert nieuwe systemen probleemloos met bestaande versies. Bovendien staat het CETEQ Support team 24/7 klaar met vakkundig advies online, telefonisch of via What’s App.

Deskundigheid, betrouwbaar advies en persoonlijke ondersteuning zijn onze toegevoegde waarden.

Intercomsystemen

Akuvox

Ceteq is trots om partner te zijn van Akuvox, een pionier in de slimme intercom-industrie. Akuvox is een wereldwijde leider in de levering van innovatieve en geavanceerde slimme intercom- en slimme huisproducten en -oplossingen. Hun toewijding om de kracht van technologie te benutten om communicatie te verbeteren, beveiliging te verhogen en meer gemak te bieden, maakt hen uniek in de industrie.

De producten en oplossingen die door Akuvox worden aangeboden, worden dagelijks gebruikt in meer dan 100 landen en regio’s en beantwoorden aan de behoeften van klanten uit verschillende verticale markten, van residentieel tot commercieel en van gezondheidszorg tot openbare veiligheid. Met de focus op kunstmatige intelligentie, SIP, Android, cloud en beveiliging, blijft Akuvox de industrie vooruitstuwen met baanbrekende innovaties en een onovertroffen portfolio aan slimme intercom-producten.

Als u op zoek bent naar de beste en meest geavanceerde slimme communicatie- en beveiligingsproducten en -oplossingen, kiest u Ceteq en ervaart u de innovatie van Akuvox. Ons team van experts staat altijd voor u klaar om u te helpen de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften en vereisten te vinden. Geniet van onze uitzonderlijke service en ontdek zelf waarom Akuvox een wereldwijde leider is in de slimme intercom-industrie.

ACO

Aco combineert functionaliteit, duurzaamheid en minimalistisch design in hun digitale intercomsystemen. Als officiële distributeur van Aco in de Benelux is CETEQ overtuigd van de kwaliteit van het Poolse familiebedrijf. Met passie en vakmanschap ontwerpt en fabriceert Aco digitale intercomsystemen met de grootste precisie met als resultaat: betrouwbare, gebruiksvriendelijke en elegante intercoms voor elk gebouw.

Door de eindgebruiker altijd voor ogen te houden behoren opties voor het bedienen van externe apparaten zoals hekken, verlichting of rolluiken tot de mogelijkheden. Onze ervaring met Aco leert dat de Aco intercomsystemen erg geschikt zijn voor de particuliere en klein, zakelijk markt vanwege de goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Baudisch

De modulaire intercomposten van Baudisch maken het Duitse merk uniek. Van de keuze uit 1, 2 of 4 deurknoppen tot scroll-optie: alles is compleet naar eigen wens samen te stellen. De intercoms zijn waterdicht en blindplaten maken eventuele aanpassingen in de toekomst gemakkelijk. Baudisch IP-intercomsystemen werken met de SIP-protocol waarmee via slechts één netwerkkabel multimediaal gecommuniceerd kan worden. Baudisch heeft jarenlange ervaring en staat voor kwaliteit. Het hoogwaardige design, vele modellen en de snelle levering zorgen voor een groot aantal tevreden klanten. Ook in onze ervaring blijkt het Duitse merk uit te blinken in kwaliteit en stabiliteit. CETEQ is de officiële, exclusieve partner van Baudisch Intercom GmbH in de Benelux.

Castel

Castel is een pionier op het gebied van IP-intercom en maakt gebruik van de SIP-protocol (RFC3261 standard) om multimediaal te kunnen communiceren via een enkele netwerkkabel. De SIP-technologie en de meest gangbare audio en video-codec (G711, G722, GSM, H263, H263+, H264) maken het mogelijk om ook andere systemen gemakkelijk af te stemmen (interoperabiliteit).

De IP-intercomsystemen van Castel zijn ontworpen met het oog op een diversiteit aan omgevingen. Zo hebben ze een stations ontwikkeld die gemakkelijk te reinigen zijn, panelen met Brailletoetsen en is er de Arch-IP met een reeks aan intercomsystemen die qua design volledig te personaliseren is. De gebruiksvriendelijke software, vele intercomfunctionaliteiten en uitstekende kwaliteit van de audio en video, maakt dit merk geliefd bij de eindgebruiker. De Franse fabrikant staat voor kennis, innovatie en 50 jaar aan ervaring, de exclusieve samenwerking in Nederland maakt CETEQ tot een trotse partner.

Lippert

De intercomsystemen van Lippert werken met een unieke tweedraadstechnologie intercom waarbij de communicatie van audio, video, data en voeding verloopt via slechts twee draden (2-wired). De Lippert intercoms kunnen die via de aanwezige bedrading worden geïnstalleerd en zijn door hun modulaire oplossing makkelijk uit te breiden met diverse opties. Zoals je van een Duitse fabrikant verwacht zijn de producten betrouwbaar en van hoge kwaliteit. De Duitse degelijkheid gaat echter niet ten koste van het design, de fraaie buitenposten ogen modern en komen in zes verschillende ontwerpen. De Lippert intercomsystemen zijn gebruiksvriendelijk en via de gratis app ook op afstand eenvoudig te bedienen. CETEQ heeft prima ervaringen met het merk Lippert en roemt het om de mooie buitenposten en goede kwaliteit.

Parkeeroplossingen

Nedap

Nedap biedt verschillende oplossingen om het parkeerbeleid te optimaliseren. Van parkeerbeheer van stadscentra tot toegangscontrole voor gedeelde privéparkeerterreinen, Nedap biedt een uniek antwoord op de moderne parkeerbehoeften. De Nederlandse fabrikant levert onder andere kentekencamera’s en langeafstandslezers voor voertuigherkenning. Geautoriseerde voertuigen kunnen zo gemakkelijker terreinen op en af.

Met Nedap MOOV managen gebruikers via een persoonlijk account hun parkeerplaats(en) of -garage. De speciale MOOV software werkt via de cloud en is daarom altijd en overal beschikbaar.

Nedap SENSIT monitort de bezettingsgraad van parkeerplaatsen en -garages. Krijg inzicht in het aantal geparkeerde voertuigen en op welke tijdstippen het parkeerterrein het drukst bezet is.

CETEQ prijst de uitstekende kwaliteit producten en oplossingen van Nedap en behoort tot hun select gezelschap van samenwerkingspartners.

Amano

Het gemak van simpel in- en uitrijden met je bankpas en daarbij direct afrekenen. Het kan met de Dip & Go parkeeroplossing van Amano. Dit systeem registreert via kentekenherkenning de exacte tijd van parkeren. Het ingebouwde telsysteem houdt de beschikbare plaatsen nauwkeurig bij om onveilige situaties en teleurstelling te voorkomen. De voordelen: het bespaart kosten, levert extra comfort voor de gebruiker en is veiliger.

Amano is niet voor niets de grootste fabrikant van parkeeroplossingen in de wereld. Hun ruime ervaring met parkeerbeheer en hun drive om te innoveren houdt hen marktleider. Als distributeur onderschrijft CETEQ de kwaliteit en stabiele systemen van Amano.

Sleutelmanagement

Deister Electronic

Juist in onze moderne wereld waar veel ruimtes en kostbaarheden te beschermen zijn, blijven sleutels onmisbaar. De sleutelbeheersystemen van Deiser Proxsafe zijn in alle opzichten aan te passen aan jouw behoeften. Ze komen in verschillende vormen, maten en materialen en huizen 8 tot 384 sleutels per kabinet. Door de modulaire constructie kunnen er gemakkelijk sleutelkasten aan worden toegevoegd.

Een centrale terminal geeft toegang tot de sleutelkast(en) waarop te zien is welke sleutels door wie in gebruik zijn genomen. De terminals hebben opties voor touchscreen en zelfs een ingebouwde ademtest. Toegang tot de sleutels wordt verleend met een kaart, pincode, vingerafdruk of een combinatie van de opties.

De webbased software maakt de installatie van het sleutelbeheersysteem eenvoudig en up to date. Bovendien heb je zo altijd en overal toegang en controle over het sleutelbeheersysteem. Zo kun je digitale rapportages bijhouden per sleutel en reminders versturen om de sleutel terug te brengen.

LoxTop

LoxTop is een toonaangevende leverancier van intelligente sleutel- en assetmanagementsystemen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de beveiligingsbranche, is LoxTop gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte kasten die zorgen voor de beveiliging en het beheer van belangrijke bedrijfsmiddelen. Onze systemen maken gebruik van de nieuwste micro-elektronische apparaten en ontwikkelingen, waardoor we betrouwbare, technologisch geavanceerde en hoogwaardige oplossingen kunnen leveren aan klanten in diverse sectoren. Ons team van ervaren software- en hardware-ontwikkelaars, beveiligingsontwerpers en technici biedt uitstekende service en ondersteuning, zodat u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit en betrouwbaarheid inclusief 4 jaar garantie op de hardware.

KEY-MASTER

De fabrikant KEY-MASTER richt zich al ruim 22 jaar op het vervaardigen en optimaliseren van hun toonaangevende, intelligente en gebruiksvriendelijke sleutelbeheersysteem en Guard Tour bewakingssysteem en past daarbij ultramoderne technologie op het gebied van automatische identificatie toe.
Ze ontwikkelen, produceren en verkopen hun zeer kwalitatieve producten wereldwijd, waardoor de klanten met deze oplossingen worden geholpen de bedrijfskosten te verlagen en de veiligheid en efficiëntie te verbeteren.
De Key Management- en Guard Tour-systemen zijn op grote schaal in gebruik bij veel verschillende soorten industrieën.

Intratone

Intratone biedt als enige merk intercomsystemen en toegangscontrole gebaseerd op GSM. De draadloze verbinding maakt dat het systeem via het mobiele telefoonnetwerk loopt en is daarom uniek in zijn soort.

Met het Intratone intercomsysteem kan de oproep met beeld vanaf elke locatie worden beantwoord middels de gratis App. De bewoner heeft dus de mogelijkheid vanaf een andere plek, bijvoorbeeld het werk, de oproep te beantwoorden en de deur te openen. Desgewenst kan de oproep doorgeschakeld worden naar een tweede nummer. Door de unieke afkoopregeling zijn er geen abonnements- of datakosten aan verbonden. Wij hebben zeer goede ervaringen met Intratone en CETEQ behoort tot een selecte groep partners die dit merk mag vertegenwoordigen.

Toegangscontrole

Synguard

Synguard is de oplossing voor jouw toegangsmanagement. Het Synguard open management platform is dé centrale plaats waar je de bewegingen van medewerkers en bezoekers in de gaten houdt en tegelijkertijd je toegangscontrole- en beveiligingsoplossingen beheert. Dit platform is uniek, omdat het aansluit bij jouw specifieke noden dankzij het ‘best-of-breed’-principe en de vele integratiemogelijkheden die Synguard typeren.

Met het ‘best-of-breed’-principe heb jij als klant de vrijheid om zelf te bepalen met welke hardware en software je wil werken. Hierdoor creëer je jouw eigen gepersonaliseerde toegangsmanagement, die je eenvoudig vanuit het Synguard open management platform beheert.

Bovendien kun je andere beveiligingsoplossingen, zoals inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking, eenvoudig aan je toegangsmanagement koppelen. Dankzij de slimme interacties tussen de systemen heb je altijd de informatie die je nodig hebt, waardoor je toegangsmanagement veilig en efficiënt is.

CETEQ werkt veelvuldig samen met Synguard, omdat het platform stabiel, betrouwbaar en flexibel is. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd de beste oplossing bieden voor hun toegangsmanagement.

Nedap

Nedap biedt verschillende oplossingen om het parkeerbeleid te optimaliseren. Van parkeerbeheer van stadscentra tot toegangscontrole voor gedeelde privéparkeerterreinen, Nedap biedt een uniek antwoord op de moderne parkeerbehoeften. De Nederlandse fabrikant levert onder andere kentekencamera’s en langeafstandslezers voor voertuigherkenning. Geautoriseerde voertuigen kunnen zo gemakkelijker terreinen op en af.

Met Nedap MOOV managen gebruikers via een persoonlijk account hun parkeerplaats(en) of -garage. De speciale MOOV software werkt via de cloud en is daarom altijd en overal beschikbaar.

Nedap SENSIT monitort de bezettingsgraad van parkeerplaatsen en -garages. Krijg inzicht in het aantal geparkeerde voertuigen en op welke tijdstippen het parkeerterrein het drukst bezet is.

CETEQ prijst de uitstekende kwaliteit producten en oplossingen van Nedap en behoort tot hun select gezelschap van samenwerkingspartners.

Intratone

Intratone biedt als enige merk intercomsystemen en toegangscontrole gebaseerd op GSM. De draadloze verbinding maakt dat het systeem via het mobiele telefoonnetwerk loopt en is daarom uniek in zijn soort.

Met het Intratone intercomsysteem kan de oproep met beeld vanaf elke locatie worden beantwoord middels de gratis App. De bewoner heeft dus de mogelijkheid vanaf een andere plek, bijvoorbeeld het werk, de oproep te beantwoorden en de deur te openen. Desgewenst kan de oproep doorgeschakeld worden naar een tweede nummer. Door de unieke afkoopregeling zijn er geen abonnements- of datakosten aan verbonden. Wij hebben zeer goede ervaringen met Intratone en CETEQ behoort tot een selecte groep partners die dit merk mag vertegenwoordigen.