Intercomsystemen

Specialistische kennis van producten en technologieën

 • A-merken 
 • Betrouwbaar advies 
 • Integratie met bestaande systemen 
 • Digitaal, IP, draadloos, 2draads, 

Ceteq Intercom

Installatie en Distributie

Altijd en overal contact met wie er voor de deur staat. Een intercomsysteem waarmee je ook externe apparaten kunt bedienen. Of juist een onderhoudsarm systeem met eenvoudige bediening. Wanneer je het huidige intercomsysteem gaat moderniseren, vind je tal van mogelijkheden. CETEQ adviseert graag in de beste keuze voor jouw behoeften. Wij hebben een compleet productassortiment en (vaak) exclusieve samenwerkingen met A-merk fabrikanten.

Een soepele overgang naar een nieuw intercomsysteem begint met specialistische kennis van technologieën en producten. Verouderde audio-intercomsystemen kunnen over de aanwezige bekabeling en zelfs draadloos vervangen worden door moderne video-intercomsystemen. CETEQ biedt installatiepartners specialistische oplossingen door onze actuele kennis van de diverse technologieën.

Merken

Akuvox

Ceteq is trots om partner te zijn van Akuvox, een pionier in de slimme intercom-industrie. Akuvox is een wereldwijde leider in de levering van innovatieve en geavanceerde slimme intercom- en slimme huisproducten en -oplossingen. Hun toewijding om de kracht van technologie te benutten om communicatie te verbeteren, beveiliging te verhogen en meer gemak te bieden, maakt hen uniek in de industrie.

De producten en oplossingen die door Akuvox worden aangeboden, worden dagelijks gebruikt in meer dan 100 landen en regio’s en beantwoorden aan de behoeften van klanten uit verschillende verticale markten, van residentieel tot commercieel en van gezondheidszorg tot openbare veiligheid. Met de focus op kunstmatige intelligentie, SIP, Android, cloud en beveiliging, blijft Akuvox de industrie vooruitstuwen met baanbrekende innovaties en een onovertroffen portfolio aan slimme intercom-producten.

Als u op zoek bent naar de beste en meest geavanceerde slimme communicatie- en beveiligingsproducten en -oplossingen, kiest u Ceteq en ervaart u de innovatie van Akuvox. Ons team van experts staat altijd voor u klaar om u te helpen de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften en vereisten te vinden. Geniet van onze uitzonderlijke service en ontdek zelf waarom Akuvox een wereldwijde leider is in de slimme intercom-industrie.

Ontdek het Akuvox-verschil

 • Decennia ICT-onderzoek en nieuwste technologieën
 • Innovatie-impact op wereldwijde intercom-industrie
 • Hoge kwaliteitscontrole voor high-end eisen
 • Professionele service met snelle respons op klantenbehoefte

Aco (Digitaal)

Aco combineert functionaliteit, duurzaamheid en minimalistisch design in hun digitale intercomsystemen. Als officiële distributeur van Aco in de Benelux is CETEQ overtuigd van de kwaliteit van het Poolse familiebedrijf. Met passie en vakmanschap ontwerpt en fabriceert Aco digitale intercomsystemen met de grootste precisie met als resultaat: betrouwbare, gebruiksvriendelijke en elegante intercoms voor elk gebouw.

Door de eindgebruiker altijd voor ogen te houden behoren opties voor het bedienen van externe apparaten zoals hekken, verlichting of rolluiken tot de mogelijkheden. Onze ervaring met Aco leert dat de Aco intercomsystemen erg geschikt zijn voor de particuliere en klein, zakelijk markt vanwege de goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Voordelen

 • Digitale installatie
 • Betrouwbaar intercomsysteem
 • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
 • Tijdloos, minimalistisch design
 • Geschikt voor elk type gebouw

Baudisch (IP)

De modulaire intercomposten van Baudisch maken het Duitse merk uniek. Van de keuze uit 1, 2 of 4 deurknoppen tot scroll-optie: alles is compleet naar eigen wens samen te stellen. De intercoms zijn waterdicht en blindplaten maken eventuele aanpassingen in de toekomst gemakkelijk. Baudisch IP-intercomsystemen werken met de SIP-protocol waarmee via slechts één netwerkkabel multimediaal gecommuniceerd kan worden. Baudisch heeft jarenlange ervaring en staat voor kwaliteit. Het hoogwaardige design, vele modellen en de snelle levering zorgen voor een groot aantal tevreden klanten. Ook in onze ervaring blijkt het Duitse merk uit te blinken in kwaliteit en stabiliteit. CETEQ is de officiële, exclusieve partner van Baudisch Intercom GmbH in de Benelux.

Voordelen

 • Modulaire intercomposten
 • 1 netwerkkabel (RJ45) voor audio, video, data en stroomvoorzieningen (PoE/PoE+)
 • Waterdicht
 • Blindplaten
 • Flexibele VolP-producten
 • Stabiele kwaliteit
 • Snelle levering

Castel (IP)

Castel is een pionier op het gebied van IP-intercom en maakt gebruik van de SIP-protocol (RFC3261 standard) om multimediaal te kunnen communiceren via een enkele netwerkkabel. De SIP-technologie en de meest gangbare audio en video-codec (G711, G722, GSM, H263, H263+, H264) maken het mogelijk om ook andere systemen gemakkelijk af te stemmen (interoperabiliteit).

De IP-intercomsystemen van Castel zijn ontworpen met het oog op een diversiteit aan omgevingen. Zo hebben ze een stations ontwikkeld die gemakkelijk te reinigen zijn, panelen met Brailletoetsen en is er de Arch-IP met een reeks aan intercomsystemen die qua design volledig te personaliseren is. De gebruiksvriendelijke software, vele intercomfunctionaliteiten en uitstekende kwaliteit van de audio en video, maakt dit merk geliefd bij de eindgebruiker. De Franse fabrikant staat voor kennis, innovatie en 50 jaar aan ervaring, de exclusieve samenwerking in Nederland maakt CETEQ tot een trotse partner.

Voordelen

 • 1 netwerkkabel (RJ45) voor audio, video, data en stroomvoorzieningen (PoE/PoE+)
 • Hoge kwaliteit Hi-Fi audio en HD-video
 • Stabiele app beschikbaar met gebruiksvriendelijke software
 • Compleet assortiment aan producten voor IP-intercomsystemen
 • Recent uitgebreid met lijn van nieuwste generatie Full IP/SIP-intercoms
 • Wi-Fi mogelijkheden
 • Geschikt voor grote complexen

Intratone (GSM)

Intratone biedt als enige merk intercomsystemen en toegangscontrole gebaseerd op GSM. De draadloze verbinding maakt dat het systeem via het mobiele telefoonnetwerk loopt en is daarom uniek in zijn soort.

Met het Intratone intercomsysteem kan de oproep met beeld vanaf elke locatie worden beantwoord middels de gratis App. De bewoner heeft dus de mogelijkheid vanaf een andere plek, bijvoorbeeld het werk, de oproep te beantwoorden en de deur te openen. Desgewenst kan de oproep doorgeschakeld worden naar een tweede nummer. Door de unieke afkoopregeling zijn er geen abonnements- of datakosten aan verbonden. Wij hebben zeer goede ervaringen met Intratone en CETEQ behoort tot een selecte groep partners die dit merk mag vertegenwoordigen.

Voordelen

 • Draadloze verbinding
 • Snelle installatie zonder werkzaamheden in de appartementen
 • Weinig onderhoud
 • Geschikt voor elk gebouw
 • Updates op afstand en in realtime
 • Voordelige oplossing
 • Gratis webportaal voor beheer op afstand

Lippert (2-draads)

De intercomsystemen van Lippert werken met een unieke tweedraadstechnologie intercom waarbij de communicatie van audio, video, data en voeding verloopt via slechts twee draden (2-wired). De Lippert intercoms kunnen die via de aanwezige bedrading worden geïnstalleerd en zijn door hun modulaire oplossing makkelijk uit te breiden met diverse opties. Zoals je van een Duitse fabrikant verwacht zijn de producten betrouwbaar en van hoge kwaliteit. De Duitse degelijkheid gaat echter niet ten koste van het design, de fraaie buitenposten ogen modern en komen in zes verschillende ontwerpen. De Lippert intercomsystemen zijn gebruiksvriendelijk en via de gratis app ook op afstand eenvoudig te bedienen. CETEQ heeft prima ervaringen met het merk Lippert en roemt het om de mooie buitenposten en goede kwaliteit.

Voordelen

 • Tweedraadstechnologie (2-wired)
 • Betrouwbaar en degelijk met hoge kwaliteit audio en video
 • Eenvoudig in bediening
 • Snelle installatie en uit te breiden
 • Gemakkelijk uit te breiden met diverse opties door modulaire systeem
 • Geschikt voor kleinere en grotere wooncomplexen

totaaloplossingen

Projecten waar we trots op zijn

Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Cushman & Wakefield

Het beursgenoteerde Cushman & Wakefield is wereldwijd actief als onroerend goed bedrijf. Met hun innovatieve en klantgerichte focus, overeenkomstig met CETEQ, zijn ze in Nederland al 40 jaar succesvol. Voor hun prestigieuze multitenant kantoorgebouw ‘Head Quarter’ in Den Haag schakelde ze de expertise van CETEQ in. Met een nieuw toegangssysteem…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Lieven de Stad

De bewoners van wooncomplex 'De Sfinx' hebben  last van ongewenste bezoekers en daardoor volle parkeerplaatsen. Het is een terugkerend parkeerproblemen bij het gebouw van Lieven De Stad BV in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. De vastgoedbeheerder houdt zich bezig met verhuur, verkoop en beheer van woningen, bedrijfsruimtes en parkeerplekken. Hun…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Strandgebied Schagen & Den Helder

Geen ruimte zo openbaar als het strand, maar juist dit natuurgebied verdient bescherming, om erosie tegen te gaan en het ecosysteem in zijn waarde te laten. Het lijkt wellicht een onmogelijke taak: de toegang naar het strand beveiligen. Toch vond CETEQ in samenwerking met Spyke Security, een succesvolle manier om…
Distributie, Intercomsystemen, Sleutelmanagement

PropertyView

Problemen oplossen nog voor dat ze zich aandienen. Voor de oprichters van PropertyView is uitstekende service een absolute prioriteit. In de huidige vastgoedsector wordt er  te weinig aandacht geschonken aan technisch beheer, zo vinden zij. Dat moet anders: efficiënt en innovatief want dat is toekomstbestendig. Met deze ondernemende instelling onderscheidt…
Intercomsystemen, Parkeeroplossingen

Mercure

Mercure Hotel Sloterdijk is een populaire uitvalsbasis voor gasten uit binnen- en buitenland. Dankzij de ideale ligging reizen gasten met openbaar vervoer binnen 10 minuten naar luchthaven Schiphol, Amsterdam Centraal Station of congrescentrum de RAI.  Reizigers die met de auto aankomen kunnen parkeren in een beveiligde, inpandige parkeergarage. Mercure hotel…