Toegangscontrole

Probleemloze aansluiting op bestaande systemen

 • Elektronische toegangssystemen
 • Online toegangsbeheer en -controle
 • Probleemloze aansluiting op huidige systeem
 • Betrouwbaar advies

Ceteq Toegangscontrole

Installatie en Distributie

De zekerheid dat uitsluitend bevoegden toegang hebben tot bepaalde gebieden. De vrijheid om je, als geautoriseerd persoon, door een pand te bewegen. Maximale veiligheid en gemak is de essentie van elk toegangscontrolesysteem. Elektronische sleutels in de vorm van kaarten, kentekens, telefoons en tags voorzien in elke behoefte. Dankzij online toegangscontrole en -beheer blokkeer je sleutels op afstand en bekijk je incidenten vanaf je telefoon. Met onze expertise op het gebied van A-merken bieden wij betrouwbaar advies zodat jij tot de beste keuze komt voor jouw project. Onze CETEQ IT-afdeling zorgt voor een probleemloze aansluiting van de systemen op jouw huidige netwerk.

Merken

Nedap ID

Tijdens een nachtelijk incident eerst via je mobiele telefoon poolshoogte nemen. Een groot voordeel van op afstand bestuurbare technologie van Nedap. De toegangssystemen van Nedap beschermen mensen in ziekenhuizen, overheidsinstellingen, bedrijven en parkeerterreinen. Strikte toegangscontrole voor locaties die 24/7 veilig moeten zijn.

De toegangscontrole van Nedap bestaat uit identificatie van voertuigen en bestuurders, toegang tot gebouwen en nummerplaatherkenning. Zij maken hierbij gebruik van lange-afstanddetectie (RFID). Geavanceerde technologische producten ontwikkeld met de gebruiker voor ogen.

 • Langeafstand RFID oplossingen
 • Slimme parkeerdetectie

Castel (IP)

Gebruiksvriendelijke bedieningspanelen en software voor een snelle bediening met behoudt van uitgebreide configuratiemogelijkheden. Castels IPEVIA toegangssysteem maakt toegangsbeheer eenvoudig. Een enkele netwerkkabel verbindt de systemen om ook op afstand controle te houden. Het modulaire IPEVIA-systeem is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote kantoren/bedrijven. Er zijn opties voor meerdere readers en modules en is dus gemakkelijk aan te passen en uit te breiden.

Voor de grotere projecten is er het geavanceerde toegangssysteem VDIP Evolution. Per module kunnen tot wel 45.000 badges en 200 gebruikersprofielen worden gegenereerd. Hierdoor kan het systeem gelijktijdig door verschillende bedrijven worden gebruikt. VDIP Evolution is hackproof in de zin dat het blijft functioneren zelfs wanneer het netwerk buiten gebruik is.

Castel werkt met IP-technologie die uitermate geschikt is voor toegangscontrole. Slechts een enkele kabel verbindt het eigen IP-netwerk met het toegangssysteem.

Voordelen

 • 1 netwerkkabel (RJ45) voor audio, video, data en stroomvoorziening (PoE/PoE +)
 • Geschikt voor kleine, middelgrote en grote projecten
 • Compatibel met verschillende standaard protocollen als Wiegand, RS485, Aperio etc.
 • Gebruiksvriendelijke en autonome systemen
 • Functioneel voor magnetische badges, Calypso badges en medische badges, proximity (125 kHz, Mifare en Desfire 13.56 MHz), lange afstandstechnologie, radio en duale technologie

Intratone (GSM)

Via eigen telefoons, badges en handzenders kan de toegang tot bepaalde gebieden eenvoudig op afstand en in realtime worden geregeld. Stel tijdschema’s in zodat de toegang tijdens bepaalde uren individueel kan worden bepaald. Online bezoekerslijsten geven inzicht in wie zich wanneer in het pand bevinden.

De toegangssystemen van Intratone werken als enige met gsm-technologie. Dankzij deze draadloze verbinding hoeven er dus geen kabels getrokken te worden door de panden. Met Intratone zijn er geen onvoorziene kosten omdat het abonnement voor een periode van 10 jaar wordt afgekocht. CETEQ heeft goede ervaringen met Intratone met name in de stabiliteit van hun producten.

 • Draadloze verbinding
 • Gratis cloud beheer software
 • Beheer in realtime en op afstand
 • Afgekochte abonnementskosten voor 10 jaar
 • Weinig onderhoud
 • Lage kosten

totaaloplossingen

Projecten waar we trots op zijn

Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Cushman & Wakefield

Wat meer dan 100 jaar geleden begon als een klein familiebedrijf in New York, is nu uitgegroeid tot een prestigieus vastgoedservicebedrijf. Wereldwijd hebben ze meer dan 400 kantoren in 60 verschillende landen. In Nederland bewijst Cushman & Wakefield al 40 jaar succesvol te zijn in het toevoegen van waarde aan…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Lieven de Stad

In het streven naar een flexibele manier van werken en het verhogen van het woongenot van de huurders, was vastgoedbeheerder Lieven De Stad BV op zoek naar oplossingen om de toegang tot gebouwen en parkeergelegenheden te verbeteren voor de bewoners van wooncomplex De Sfinx. Een aanspreekpunt voor toegang tot gebouwen…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Strandgebied Schagen & Den Helder

De stranden in Nederland zijn van groot belang als recreatiegebied. Het is een plek waar vrijwel iedereen graag komt voor de ontspanning, mits het weer het toelaat. Het is echter ook een natuurgebied wat om bescherming vraagt, om erosie tegen te gaan en het ecosysteem niet teveel te storen. Twee…
Sleutelmanagement, Toegangscontrole

Trajectum

Afdeling Berkelland van zorginstelling Trajectum is een Forensisch Psychiatrische Kliniek in de gemeente Rekken. Op deze gesloten afdeling genieten de cliënten enige mate van bewegings- vrijheid, maar kunnen het terrein niet zonder toestemming verlaten. Dit vraagt dit om een uiterst nauwsluitende coördinatie van het beveiligingssysteem. Hiervoor gelden strikte protocollen die…