Toegangscontrole

Probleemloze aansluiting op bestaande systemen

 • Elektronische toegangssystemen
 • Online toegangsbeheer en -controle
 • Probleemloze aansluiting op huidige systeem
 • Betrouwbaar advies

Ceteq Toegangscontrole

Installatie en Distributie

De zekerheid dat uitsluitend bevoegden toegang hebben tot bepaalde gebieden. De vrijheid om je, als geautoriseerd persoon, door een pand te bewegen. Maximale veiligheid en gemak is de essentie van elk toegangscontrolesysteem. Elektronische sleutels in de vorm van kaarten, kentekens, telefoons en tags voorzien in elke behoefte. Dankzij online toegangscontrole en -beheer blokkeer je sleutels op afstand en bekijk je incidenten vanaf je telefoon. Met onze expertise op het gebied van A-merken bieden wij betrouwbaar advies zodat jij tot de beste keuze komt voor jouw project. Onze CETEQ IT-afdeling zorgt voor een probleemloze aansluiting van de systemen op jouw huidige netwerk.

Merken

Nedap ID

Tijdens een nachtelijk incident eerst via je mobiele telefoon poolshoogte nemen. Een groot voordeel van op afstand bestuurbare technologie van Nedap. De toegangssystemen van Nedap beschermen mensen in ziekenhuizen, overheidsinstellingen, bedrijven en parkeerterreinen. Strikte toegangscontrole voor locaties die 24/7 veilig moeten zijn.

De toegangscontrole van Nedap bestaat uit identificatie van voertuigen en bestuurders, toegang tot gebouwen en nummerplaatherkenning. Zij maken hierbij gebruik van lange-afstanddetectie (RFID). Geavanceerde technologische producten ontwikkeld met de gebruiker voor ogen.

 • Langeafstand RFID oplossingen
 • Slimme parkeerdetectie

Castel (IP)

Gebruiksvriendelijke bedieningspanelen en software voor een snelle bediening met behoudt van uitgebreide configuratiemogelijkheden. Castels IPEVIA toegangssysteem maakt toegangsbeheer eenvoudig. Een enkele netwerkkabel verbindt de systemen om ook op afstand controle te houden. Het modulaire IPEVIA-systeem is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote kantoren/bedrijven. Er zijn opties voor meerdere readers en modules en is dus gemakkelijk aan te passen en uit te breiden.

Voor de grotere projecten is er het geavanceerde toegangssysteem VDIP Evolution. Per module kunnen tot wel 45.000 badges en 200 gebruikersprofielen worden gegenereerd. Hierdoor kan het systeem gelijktijdig door verschillende bedrijven worden gebruikt. VDIP Evolution is hackproof in de zin dat het blijft functioneren zelfs wanneer het netwerk buiten gebruik is.

Castel werkt met IP-technologie die uitermate geschikt is voor toegangscontrole. Slechts een enkele kabel verbindt het eigen IP-netwerk met het toegangssysteem.

Voordelen

 • 1 netwerkkabel (RJ45) voor audio, video, data en stroomvoorziening (PoE/PoE +)
 • Geschikt voor kleine, middelgrote en grote projecten
 • Compatibel met verschillende standaard protocollen als Wiegand, RS485, Aperio etc.
 • Gebruiksvriendelijke en autonome systemen
 • Functioneel voor magnetische badges, Calypso badges en medische badges, proximity (125 kHz, Mifare en Desfire 13.56 MHz), lange afstandstechnologie, radio en duale technologie

Intratone (GSM)

Via eigen telefoons, badges en handzenders kan de toegang tot bepaalde gebieden eenvoudig op afstand en in realtime worden geregeld. Stel tijdschema’s in zodat de toegang tijdens bepaalde uren individueel kan worden bepaald. Online bezoekerslijsten geven inzicht in wie zich wanneer in het pand bevinden.

De toegangssystemen van Intratone werken als enige met gsm-technologie. Dankzij deze draadloze verbinding hoeven er dus geen kabels getrokken te worden door de panden. Met Intratone zijn er geen onvoorziene kosten omdat het abonnement voor een periode van 10 jaar wordt afgekocht. CETEQ heeft goede ervaringen met Intratone met name in de stabiliteit van hun producten.

 • Draadloze verbinding
 • Gratis cloud beheer software
 • Beheer in realtime en op afstand
 • Afgekochte abonnementskosten voor 10 jaar
 • Weinig onderhoud
 • Lage kosten

Synguard

Synguard is de oplossing voor jouw toegangsmanagement. Het Synguard open management platform is dé centrale plaats waar je de bewegingen van medewerkers en bezoekers in de gaten houdt en tegelijkertijd je toegangscontrole- en beveiligingsoplossingen beheert. Dit platform is uniek, omdat het aansluit bij jouw specifieke noden dankzij het ‘best-of-breed’-principe en de vele integratiemogelijkheden die Synguard typeren.

Met het ‘best-of-breed’-principe heb jij als klant de vrijheid om zelf te bepalen met welke hardware en software je wil werken. Hierdoor creëer je jouw eigen gepersonaliseerde toegangsmanagement, die je eenvoudig vanuit het Synguard open management platform beheert.

Bovendien kun je andere beveiligingsoplossingen, zoals inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking, eenvoudig aan je toegangsmanagement koppelen. Dankzij de slimme interacties tussen de systemen heb je altijd de informatie die je nodig hebt, waardoor je toegangsmanagement veilig en efficiënt is.

CETEQ werkt veelvuldig samen met Synguard, omdat het platform stabiel, betrouwbaar en flexibel is. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd de beste oplossing bieden voor hun toegangsmanagement.

  Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /customers/f/6/2/ceteq.nl/httpd.www/wp-content/themes/ceteq/taxonomy-services.php on line 130

totaaloplossingen

Projecten waar we trots op zijn

Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Cushman & Wakefield

Het beursgenoteerde Cushman & Wakefield is wereldwijd actief als onroerend goed bedrijf. Met hun innovatieve en klantgerichte focus, overeenkomstig met CETEQ, zijn ze in Nederland al 40 jaar succesvol. Voor hun prestigieuze multitenant kantoorgebouw ‘Head Quarter’ in Den Haag schakelde ze de expertise van CETEQ in. Met een nieuw toegangssysteem…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Lieven de Stad

De bewoners van wooncomplex 'De Sfinx' hebben  last van ongewenste bezoekers en daardoor volle parkeerplaatsen. Het is een terugkerend parkeerproblemen bij het gebouw van Lieven De Stad BV in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. De vastgoedbeheerder houdt zich bezig met verhuur, verkoop en beheer van woningen, bedrijfsruimtes en parkeerplekken. Hun…
Distributie, Intercomsystemen, Toegangscontrole

Strandgebied Schagen & Den Helder

Geen ruimte zo openbaar als het strand, maar juist dit natuurgebied verdient bescherming, om erosie tegen te gaan en het ecosysteem in zijn waarde te laten. Het lijkt wellicht een onmogelijke taak: de toegang naar het strand beveiligen. Toch vond CETEQ in samenwerking met Spyke Security, een succesvolle manier om…
Sleutelmanagement, Toegangscontrole

Trajectum

Op de gesloten afdeling van de Forensisch Psychiatrische Kliniek Berkelland in Rekken mogen de cliënten het terrein niet verlaten zonder toestemming. De zorginstelling van stichting Trajectum hanteert strikte protocollen opgesteld door de Dienst Justitiële Inrichtingen. Om een veilige omgeving te creëren voor zowel cliënten als personeel is een optimale beveiliging…