GSM Intercom

Een conventioneel intercomsysteem werkt met bedrading. Dit kan duur worden op grote locaties of op plekken waar in principe geen bedrading aanwezig wordt. Dan is het een goede oplossing om te werken met een GSM intercom system. Deze werkt op bluetooth, waardoor het een gemakkelijke en efficiënte oplossing biedt voor ingewikkelde bedradingssystemen.

Ik wil meer informatie over de GSM intercoms van CETEQ

  Het GSM intercom systeem is in de buitenpost ingebouwd. In deze module worden twee of drie telefoonnummers geprogrammeerd. De intercom belt eerst het eerste nummer, indien deze geen gehoor geeft ook het tweede en eventueel het derde nummer. Gebruikers van dit systeem kunnen waar ze ook zijn ter wereld antwoorden en indien gewenst de deur openen. Dit is ook handig voor bewoners die minder goed ter been zijn of een grote afstand moeten afleggen naar de deurpost.

  Door middel van het toegangscontrole systeem is het ook mogelijk om automatisch toegelaten te worden. Nummers van bewoners, huurders of vaste bezoekers kunnen geprogrammeerd worden in de intercom. Als deze nummers bellen naar de GSM intercom, worden ze vanzelf binnen gelaten.

  Waarvoor gebruik je een GSM intercom systeem?

  Een GSM intercom system is vooral heel handig op grote terreinen, zoals bedrijfsverzamelgebouwen, kantoorpanden, campings of een groot privéterrein. Op zulke plekken is het namelijk moeilijk om te zien wie er voor de deur staat. De bewoners of gebruikers van het terrein moeten grote afstanden afleggen om het intercom systeem te bereiken. Daarom is het handig als dit per gsm geregeld kan worden. Vanaf elke plek in het gebouw kan men zien wie er voor de deur staat, en met één druk op de knop kan toegang verleend worden.

  Met een GSM intercom kan je bezoekers te woord staan waar je je ook bevindt ter wereld, en kunnen bezoekers vanaf diezelfde afstand toegelaten worden. Daarnaast kan door middel van een app gecontroleerd worden of de poort, deur of het slagboomsysteem gesloten is. Ook kunnen updates vanaf afstand en in realtime aangevraagd worden.

  Welk GSM intercom systeem kies ik?

  Via Ceteq kun je een GSM intercom system van Intratone laten installeren. Intratone is het enige merk intercomsystemen en toegangscontrole dat werkt met een draadloze verbinding, en is daarom uniek in zijn soort. Door middel van de applicatie kunnen oproepen aan de intercom met uitstekende kwaliteit geluid en beeld overal ter wereld beantwoord worden met GSM.

  Dit systeem wordt snel geïnstalleerd en vraagt weinig onderhoud. Hier komen geen extra abonnements- of datakosten bij kijken. Daarnaast krijg je er een gratis webportaal bij voor beheer op afstand.

  Waar kan een GSM intercom systeem geplaatst worden?

  Een GSM intercom kan dus gebruikt worden bij een deur, hek of een slagboomopener. In principe kan een GSM intercom overal geplaatst worden waar toegangscontrole vereist is. Het is vooral handig in grote gebouwen of in kantoren. Ook bij een camping of een terrein dat afgesloten is door middel van een slagboom, komt het systeem goed van pas. Via het GSM intercom system kan de bezoeker laten weten dat hij aan de ingang staat, waarna gemakkelijk toegang gegeven kan worden.

  Heeft u nog steeds vragen over GSM intercom kopen of laten installeren? Neem vrijblijvend contact op met CETEQ via +31 (0) 172 – 745745, mail naar info@ceteq.nl of vul het contactformulier in op deze pagina. Heeft u een keuze gemaakt voor de GSM intercom dat het beste bij uw wensen past? Dan komen wij het met plezier installeren.