Een betrouwbare partnerschap

Al jarenlang werkt CETEQ nauw samen met Intratone op het gebied van Intercom- en Sleutelbeheersystemen. Als trotse onafhankelijke distributeur streven we ernaar onze klanten altijd de beste oplossingen te bieden. Dankzij onze langdurige samenwerking hebben we een sterke relatie opgebouwd met Intratone, wat ons in staat stelt om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Toegewijde ondersteuning

Ons supportteam staat 24/7 paraat om systemen te onderhouden en storingen te verhelpen, waardoor we een ongeëvenaarde service kunnen garanderen. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe systemen, het uitvoeren van regulier onderhoud of het verhelpen van technische problemen, onze experts staan klaar om onze klanten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat hun systemen optimaal blijven functioneren.

Integratie en synergie

Onze kracht ligt in de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd in diverse systemen, variërend van toegangscontrole tot parkeerbeheer, intercomsystemen en sleutelbeheer. Door deze systemen slim samen te laten werken, creëren we een geïntegreerde oplossing die niet alleen de veiligheid verhoogt, maar ook uitgebreide rapportagemogelijkheden biedt. Onze technische experts zijn getraind om verschillende systemen naadloos te integreren, zodat onze klanten kunnen profiteren van een geoptimaliseerde en efficiënte werking van hun beveiligingssystemen.

Innovatieve technologieën

Met Intratone als partner kunnen we vertrouwen op hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Door onze nauwe samenwerking kunnen we deze producten naadloos integreren in bestaande systemen, waardoor onze klanten profiteren van een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing. Of het nu gaat om het beheren van toegang tot een gebouw, het registreren van sleuteluitgifte of het bewaken van parkeerplaatsen, CETEQ staat voor u klaar met innovatieve oplossingen die waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Toekomstgericht

Bij CETEQ geloven we dat veiligheid en gemak hand in hand gaan. Daarom blijven we innoveren en streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen op de markt. Samen met Intratone blijven we ons inzetten voor een veiligere en efficiëntere toekomst.