Toegangscontrole systeem

De juiste combinatie van vrijheid en veiligheid, dat is wat het perfecte toegangscontrolesysteem voor een parkeerterrein, (flat)gebouw of bedrijfspand waarborgt. Het perfecte toegangscontrolesysteem geeft mensen selectief toegang tot bepaalde plaatsen van een gebouw of terrein. Ook geeft het achteraf informatie over wie welke slagboom, poort of deur heeft gebruikt om bepaalde delen van het terrein of gebouw op bepaalde momenten in of uit te gaan. CETEQ biedt toegangsbeheer en -controlesystemen met elektronische “sleutels”, in de vorm van kaarten, kentekens, telefoons en tags.
Moderne oplossingen waarmee de toegang geoptimaliseerd worden, zitten standaard in ons aanbod. Denk bijvoorbeeld aan cloudbeheer, online bezoekersoverzichten en blokkering van verloren tags. Hierdoor wordt het mogelijk om het toegangscontrolesysteem te beheren op afstand. Ook kan het systeem waar nodig zorgen voor extra gebouwbeveiliging, niet enkel buiten, maar ook tijdens de openingsuren. Dan is het gebouw namelijk extra gevoelig voor brand en diefstal. Ook is het mogelijk om niet goed op slot zittende deuren te signaleren en waarborgt het systeem de beveiliging van vertrouwelijke informatie.

Ik wil meer informatie over de toegangscontrole systemen van CETEQ

  Verschillende merken toegangscontrolesystemen

  CETEQ werkt samen met drie verschillende partners in de keuze voor toegangscontrolesystemen. Bij het kiezen van een toegangscontrole systeem is het belangrijk om verschillende mogelijkheden af te wegen, om zo de optimale keuze te maken voor uw bedrijf. Wij leveren de producten en zien toe tot de installatie ervan. Ook het maken van de beste keuze voor uw bedrijventerrein of gebouw, hoeft u niet alleen te doen. Hieronder geven wij de belangrijkste informatie. Mocht dit niet genoeg zijn voor het maken van een keuze, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
  De IP-technologie van het Franse merk Castel, staat bekend om de grenzeloze mogelijkheden tot een open manier van communiceren met andere systemen en apparaten. Dit merk biedt toegangsoplossingen in de vorm van IPEVIA en VDIP Evolution. VDIP Evolution is een geavanceerd systeem dat uitermate geschikt is voor de grotere projecten, hier kunnen per module wel 45.000 badjes en 200 gebruikersprofielen worden gegenereerd. Voor kleine en middelgrote kantoren en bedrijven, is er het IPEVIA-toegangssysteem van Castel. Het beheer is eenvoudig dankzij de gebruiksvriendelijke bedieningspanelen en software, toch moet het niets inboeten op gebied van functionaliteit en veiligheid.

  Betaalbare en betrouwbare toegangscontrole systemen

  Het net zo gebruiksvriendelijke, maar ook betaalbare en betrouwbare toegangscontrolesysteem dat met een gsm-technologie werkt, is Intratone. Alle toegang en beheer wordt via telefoons, badges en afstandsbedieningen geregeld, dit allemaal in real time en op afstand. Geen gedoe met kabels door panden dus. Met dit systeem komt u niet voor verrassingen te staan, er zijn namelijk geen onvoorziene kosten doordat het abonnement voor een periode van tien jaar wordt afgekocht. Door het toepassen van tijdsschema’s hebben gebruikers de mogelijkheid om toegang tijdens bepaalde periodes op te zeggen. Het toegangscontrolesysteem van Intratone is onderhoudsvriendelijk en staat bekend om zijn stabiliteit.
  Nedap ID heeft dan weer zijn eigen voordelen. Dit merk is de specialist in systemen op gebied van langeafstandsindentificatie, draadloze voertuigdetectie, kentekenherkenning en stads toegangscontrole. Het systeem identificeert mensen en voertuigen zonder deze te vertragen. Zo versterkt het niet enkel in Nederland, maar overal ter wereld toegangscontrolesystemen die zowel beveiliging als verkeer managen.

   

  Heeft u aan de hand van deze informatie een toegangscontrolesysteem gekozen? Neem dan contact met ons op voor het leveren en installeren van de nodige toegangscontrolesystemen. Heeft u nog uw twijfels? Neem vrijblijvend contact op met CETEQ via +31 (0) 172 – 745745, mail naar info@ceteq.nl of vul het contactformulier in op deze pagina.