Sleutelbeheer

Sleutels zijn onmisbaar in het dagelijkse leven. Er worden veel deuren mee geopend en vaak liggen er achter deze deuren kostbare spullen. Het is daarom belangrijk dat er zorgvuldig omgegaan wordt met de sleutels en dat deze niet bij derden in handen vallen. Daarom kan sleutelbeheer een goede oplossing zijn. Met een sleutelbeheersysteem zorg je ervoor dat alle sleutels altijd goed opgeborgen zijn en dat er maar een iemand over de uitgifte gaat. Zo zorg je er als bedrijf voor dat de sleutels 24 uur per dag, 7 dagen per week veilig opgeborgen zijn en niemand in staat is om toegang te hebben tot alle bezittingen. Samen met CETEQ kun je ervoor zorgen dat sleutels te allen tijde veilig bewaard worden en de eigenaar direct bij de bezittingen kan.

Sleutelbeheer houdt alle gegevens bij over de sleutels en gebruikers

Wanneer je veel sleutels in jouw beheer hebt, moet je hier ook binnen een paar seconden bijkomen in geval van calamiteiten. Sleutelbeheer is hiervoor een goede oplossing. Het is veilig, snel en daarbij ook nog eens heel eenvoudig. Je kunt namelijk precies bijhouden wie een sleutel heeft verkrijgen en op welk tijdstip, zodat je ook makkelijker kunt achterhalen of een sleutel daadwerkelijk teruggebracht is. Dit biedt niet alleen mogelijkheden voor een bedrijf, maar geeft ook een extra verantwoordelijkheidsgevoel voor de eigenaar van de sleutel. Deze moet er immers voor zorgen dat de sleutel weer op zijn plek komt te hangen, waardoor deze beveiligd kan worden door het sleutelbeheersysteem.

Ik wil meer informatie over sleutelbeheersystemen van CETEQ

   

  Het sleutelbeheersysteem komt met verschillende fabrikanten

  Voor sleutelbeheer zijn verschillende merken beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Deister ProxSafe en Deister Smart Storage. Deister is een van de bekendste Duitse fabrikanten als het gaat om het beheren van sleutels. Er worden uitsluitend stijlvolle kasten geleverd, die veiligheid kunnen bieden en de uitgifte van sleutels altijd in kaart brengen. Hiervoor moet je jezelf identificeren met een kaart, vingerafdruk of tag, waarna de kast opengaat. De gebruiker krijgt daarbij niet alle sleutels in handen. Alleen de sleutel die gekoppeld is aan de identiteit van de persoon die de kast opent, wordt vrijgegeven. Het systeem registreert dan direct dat de sleutel is opgehaald en of deze weer teruggehangen wordt in de kast.

  Alleen maar voordelen wanneer je kiest voor een sleutelbeheersysteem

  Ook Intratone uit Frankrijk kan een goede oplossing zijn voor sleutelbeheer. Ook hierbij moet de gebruiker zich kunnen identificeren voordat het systeem opengaat. Het enige wat voor de werking van het systeem benodigd is, is een afgekochte SIM-kaart en het gratis webportaal met de software in de cloud. Wanneer je dit merk aanschaft, ben je voorzien van lage kosten en een eenvoudige installatie. Zodra het systeem aangesloten is, kun je deze direct gaan gebruiken. Er zit dus geen lange wachttijd aan vast. Intratone is, evenals Deister, volledig onderhoudsvrij. Dit wordt namelijk allemaal uitgevoerd door CETEQ. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar en kunt voornamelijk genieten van alle voordelen die een sleutelbeheersysteem met zich meebrengt.

  Contact

  Meer vragen over sleutelbeheersysteem kopen of laten installeren? Neem contact op met CETEQ via +31 (0) 172 – 745745, mail naar info@ceteq.nl of vul het contactformulier in op de contactpagina.