Parkeersystemen

Verkeerd geparkeerde voertuigen, volle parkeerplaatsen en ongewenste bezoekers op het terrein, iedereen kent de ergernissen van huurders op parkeerplaatsen. CETEQ brengt oplossingen in de vorm van verschillende parkeersystemen, die het voor exploitanten eenvoudig maken om parkeergarages efficiënt te managen. Zo kunnen de huurders hun individuele parkeerbehoeften regelen, door aan de hand van het parkeersysteem bezoekers aan te melden en zelf parkeerplaatsen te reserveren. Intussen houdt het systeem het aantal beschikbare plaatsen bij.

Over wat voor systemen hebben we het dan? Bij CETEQ werken we met twee verschillende merken, die ieder hun eigen voordelen hebben. Elk parkeersysteem in ons aanbod biedt een basispakket aan zaken die horen bij een efficiënt parkeerbeleid, zoals de mogelijkheden tot gebruik van een toegangspas, een mobiele applicatie of kentekenherkenning. Dit is allemaal te managen via de cloud. Daarnaast is het belangrijk om specifieke behoeften voor uw parkeersysteem op een rijtje te zetten, zodat u het merk kan kiezen dat het best bij uw behoeftes past. Hieronder zetten we de merken waarmee wij werken uiteen.

Ik wil meer informatie over de parkeersystemen van CETEQ

    Verschillende merken parkeersystemen

    Met de Dip & Go parkeeroplossing van Amano is het mogelijk om simpel in en uit te rijden met je bankpas, waarna de gebruiker meteen kan afrekenen. Amano is de grootste fabrikant in parkeersystemen ter wereld, en dat is niet voor niets zo. Het systeem registreert de exacte tijd van parkeren aan de hand van kentekenherkenning. Dat is niet enkel fijn voor de gebruiker, maar bespaart de exploitant ook veel kosten, aangezien deze niet moet investeren in een betaalautomaat. Op regelmatige basis krijgt de exploitant online rapportages, waarbij hij nuttige inzichten krijgt in het management van het parkeersysteem. Het systeem zelf kan volledig op afstand beheerd worden. Dit parkeersysteem staat voor kwaliteit en stabiliteit. Amano biedt zo een milieubewuste oplossing aan scherpe prijzen, die in te zetten is voor kleine en grote projecten.

    Het Nederlandse bedrijf Nedap MOOV biedt een uniek antwoord op moderne parkeervragen, of het nu gaat om toegang tot stadscentra of beheer van gedeelde of gereserveerde parkeergelegenheden. Dit systeem is geschikt voor parkeersystemen van elke omvang, dankzij de hoge kwaliteit en de gemakkelijke en veilige toegangscontrole. De parkeersystemen zijn voorzien van lange afstandslezers, kentekencamera’s, multiformat kaartlezers en geavanceerde controllers voor voertuigen. De software voor het managen van het parkeersysteem is via de cloud altijd en overal aanwezig.

    Heeft u nog steeds vragen, of heeft u twijfels over wel parkeersysteem het beste is voor uw parkeergarage of bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met CETEQ via +31 (0) 172 – 745745, mail naar info@ceteq.nl of vul het contactformulier in op deze pagina. Heeft u een keuze gemaakt voor het parkeersysteem dat het beste bij uw wensen past? Dan komen wij het met plezier installeren.