Skip to content

Home » Merken » Nedap

Nedap

Door CETEQ

Over Nedap

Bij Nedap werken meer dan 700 mensen, op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales. Wij werken samen op onze geweldige campus in Groenlo, in verschillende marktgroepen en teams maar altijd vanuit één gezamenlijke ambitie. Wij willen technologie ontwikkelen die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Toegangscontrole met Nedap ID

Nedap ID is een fabrikant van Nederlandse bodem met diverse producten en oplossingen voor voertuig- en persoonsidentificatie, voertuigdetectie en voertuig toegangscontrole. De producten van Nedap ID maken automatische voertuigidentificatie eenvoudig en de toegangscontrole veilig. Lange afstandslezers (UHF en 2.54 GHZ), kentekencamera’s, Multiformat kaartlezers en geavanceerde controllers voor voertuig toegang zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. 

Voordelen

Parkeeroplossingen met Nedap MOOV

Met platform MOOV heeft Nedap een uniek antwoord op de moderne parkeervragen. Van toegang tot stadscentra tot beheer van gedeelde en/of gereserveerde parkeergelegenheden. Via de Cloud software is de speciale MOOV Software altijd en overal beschikbaar voor de beheerders. CETEQ is bekend met de hoge kwaliteit producten en oplossingen van Nedap ID en behoort tot het select gezelschap van samenwerkingspartners.

Voordelen

CETEQ is leverancier van het merk Nedap. Nedap biedt parkeeroplossingen en systemen voor toegangscontrole. De producten zijn te gebruiken voor verschillende toepassingen: van parkeerbeheer van stadscentra tot toegangscontrole voor gedeelde privéparkeerterreinen.

Nedap is een fabrikant van technische systemen voor onder andere langeafstandsidentificatie, draadloze voertuigdetectie en stadstoegangscontrole. Nedap is van oorsprong een Nederlands bedrijf, maar levert wereldwijd technologische producten rond beveiliging, toegangscontrole en parkeermanagement. Het bedrijf heeft inmiddels zeven kantoren over de hele wereld en meer dan 700 werknemers.

Er zijn miljoenen professionals die gebruik maken van de producten van Nedap. Er zijn namelijk veel bedrijven waar beveiliging belangrijk is. En in de beveiligingssector wordt veel technologie toegepast. Zo kan technologie worden gebruikt voor identificatie van voertuigen en bestuurders, toegang tot gebouwen en nummerplaatherkenning. Een voordeel van technologie is dat deze ook op afstand bestuurd kan worden. Als er ’s nachts bijvoorbeeld iets gebeurt, kunnen werkgevers eerst via hun telefoon kijken wat er aan de hand is.

Nedap Identification  zorgt voor strikte toegangscontrole

Nedap Identification zorgt er met technologie voor dat locaties die veilig moeten zijn, ook echt veilig zijn. Dat zijn bijvoorbeeld bedrijven, overheidsinstellingen, parkeerterreinen en ziekenhuizen. Hoewel Nedap security technische producten maakt, staat niet de technologie, maar de mens centraal. Mensen moeten zich veilig en beschermd voelen. Met de juiste technologische producten, zoals de Nedap toegangscontrole, wil Nedap security daaraan bijdragen. Ook bij de ontwikkeling van producten houdt Nedap vooral rekening met de mensen die de producten gebruiken. Zij moeten dat gemakkelijk en goed kunnen doen.  

Een manier van beveiligen is het invoeren van toegangscontrole. Bij de Nedap toegangscontrole wordt gebruik gemaakt van de langeafstandsdetectie. Daarnaast kan ook de ANPR-productlijn worden gebruikt. Ook is er een Booster op de markt, een combinatie van een kaartlezen en een AVI-transponder. Daarmee kunnen gebruikers voertuigen en bestuurders identificeren.

Optimaal parkeerbeleid met Nedap

Behalve voor toegangscontrole, heeft Nedap ook veel producten voor het optimaliseren van het parkeerbeleid. Ook daar kan technologie een belangrijke rol spelen. Parkeren kan zorgen voor een hoop ergernissen, zoals door volle parkeerterreinen of verkeerd geparkeerde voertuigen.

Nedap biedt verschillende oplossingen om uw parkeerbeleid te optimaliseren. Zo zorgt Nedap voor vehicle identification door kentekencamera’s of langeafstandslezers. Deze registeren en herkennen een kenteken, waardoor voertuigen gemakkelijker terreinen op of af kunnen.

Met Nedap SENSIT is het mogelijk om de bezettingsgraad van parkeerplaatsen of -garages te monitoren. Zo kunt u hiermee bijhouden hoeveel voertuigen er geparkeerd staan en op welke tijdstippen het parkeerterrein het volst is. Met Nedap MOOV kunnen gebruikers hun parkeerplaats of -garage zelf managen. Door de Nedap vehicle identification ziet de camera snel of voertuigen op het terrein mogen parkeren.  

CETEQ biedt parkeersystemen en systemen voor toegangscontrole van Nedap aan. Daarnaast hebben wij ook intercomsystemen en systemen voor sleutelmanagement van andere merken in het assortiment. Bent u benieuwd welke oplossing het best bij u of uw bedrijf past? Wij denken graag met uw mee! Wij kunnen u helpen met het kiezen van de juiste producten. We denken ook graag met u mee in het hele proces. Zo kunnen we u de juiste ondersteuning bieden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.