Skip to content

Home » Merken » Lippert

Lippert

Door CETEQ

Over Lippert

Lippert is al 70 jaar een handelsmerk voor hoogwaardige toegangsarchitectuur. Met ongewone brievenbussystemen, deurstations voor de toegang tot het gebouw en systemen voor de oriëntatie van het gebouw willen we bijdragen aan het creëren van een identiteit voor gebouwen en de mensen die er wonen. En zo unieke vrijheid creëren voor ideeën en creativiteit.

Intercomsystemen van Lippert

De intercomsystemen van Lippert werken met een unieke tweedraadstechnologie waarbij de communicatie van audio, video, data en voeding verloopt via slechts twee draden (2-wired). De Lippert intercoms kunnen die via de aanwezige bedrading worden geïnstalleerd en zijn door hun modulaire oplossing makkelijk uit te breiden met diverse opties. 

Zoals je van een Duitse fabrikant verwacht zijn de producten betrouwbaar en van hoge kwaliteit. De Duitse degelijkheid gaat echter niet ten koste van het design, de fraaie buitenposten ogen modern en komen in zes verschillende ontwerpen. De Lippert intercomsystemen zijn gebruiksvriendelijk en via de gratis app ook op afstand eenvoudig te bedienen. CETEQ heeft prima ervaringen met het merk Lippert en roemt het om de mooie buitenposten en goede kwaliteit.

Voordelen