Skip to content

Home » Merken » Intratone

Intratone

Door CETEQ

Over Intratone

In 2005 richt Cogelec zich op intercoms en presenteert zijn eerste paneel onder de naam Intratone. In 2006 wordt Intratone Telecom leverancier van met telefoon bediende intercom via de mobiele telefoon aanbiedt voor de collectieve huisvestingsmarkt. Ook nu nog blijft het merk innovatieve producten ontwikkelen waarvan de prijs zeer toegankelijk is, ondanks de hoogwaardige technologie. Ontdek nu meteen onze oplossingen voor toegangscontrole, sleutelbeheer en het volgen van dienstverleners. En er worden nog meer diensten en producten verwacht!

GSM intercomsystemen van Intratone

Voordelen

GSM toegangscontrole van Intratone

Voordelen

Sleutelmanagement van Intratone

Sleutelmanagement wordt gemakkelijk gemaakt met de systemen van Intratone. De Franse fabrikant biedt moderne oplossingen voor veilig sleutelbeheer. Modules bieden opslag aan elektronische sleutels. De toegang tot deze sleutels volgt na identificatie. Wie er wanneer gemachtigd is de sleutel te gebruiken is online te managen. Het systeem registreert en rapporteert het sleutelgebruik. Snel, simpel en veilig sleutelmanagement in slechts enkele stappen. 

Door de draadloze gsm-technologie van Intratone is installatie eenvoudig en bovendien is het systeem direct na montage operationeel. De afgekochte SIM-kaart en het gratis webportaal met up to date software in de cloud maakt het automatische sleutelbeheer van Intratone voordelig en instap klaar. CETEQ heeft goede ervaringen met het Franse merk en is blij als samenwerkingspartner gekenmerkt te worden.

Voordelen

Intratone is het best verkochte merk intercomsystemen in Frankrijk, en wel met een reden. Het merk werd vooral bekend als enige aanbieder van draadloze intercomsystemen, waarmee toegang verleend kan worden via het telefoonnetwerk. Door middel van de vaste of mobiele telefoon kan toegang verleend worden aan bezoekers, waardoor het onnodig is om de deur fysiek te openen.

De voordelen van een Intratone intercom systeem

Een Intratone intercom is zowel praktisch als financieel gezien een stuk voordeliger dan een systeem met kabels. Dit omdat het aanleggen van kabels vaak hoge kosten met zich meebrengt, vooral als het om grote terreinen en gebouwen gaat waar nog geen kabels liggen. Ook voor ouderen en mindervaliden is deze oplossing uitstekend, aangezien ze geen grote afstanden naar de deurpost hoeven af te leggen. Daarnaast is het Intratone GSM intercom systeem voor iedereen technologisch toegankelijk dankzij de gebruiksvriendelijkheid. Het systeem kan namelijk aangesloten worden op iedere telefoon: een hoorn in de gang is daardoor niet meer nodig en men hoeft niet met nieuwe apparaten te leren werken.

Het Intratone intercom systeem biedt ook een hoge mate van veiligheid omdat het bijvoorbeeld goed toegankelijk is voor hulpdiensten en omdat ouders van afstand kunnen controleren wie er aanbelt wanneer hun kinderen thuis zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om het te laten lijken dat u thuis bent, wanneer u eigenlijk op vakantie bent, zodat inbrekers het niet in hun hoofd halen om langs te komen.

Het updaten van de Intratone intercom gebeurt op afstand en in realtime, zodat de gebruiker de deur niet meer uit hoeft. Voor grotere gebouwen is het mogelijk om met verschillende panelen te werken, en slechts een deel in realtime te beheren. Het Intratone GSM intercom systeem kan op elke locatie geïnstalleerd worden en de installatie neemt slechts enkele uren in beslag, zonder overlast van lange werkzaamheden.

Een Intratone intercom is gegarandeerd voordeliger dan welk ander intercomsysteem dan ook. Dit omdat het Intratone GSM intercom systeem gemakkelijk aangelegd kan worden zonder lange werkzaamheden en geen grote onderhoudskosten met zich meebrengt. De gebruiker van de Intratone GSM intercom beschikt over een gratis webportaal voor beheer op afstand. Hoorns bij deurposten zijn niet meer nodig en u hoeft de deur niet uit voor een naamsverandering op de etikethouder van het paneel.

Hoe werk het intercom systeem van Intratone?

Als een bezoeker contact opneemt via de Intratone intercom, wordt u gebeld. De vaste of mobiele telefoon gaat dus af. Via een gratis app kan op smartphones en tablets het beeld van de bezoeker zichtbaar worden. Bij vaste telefoons werkt geluid ook uitstekend. Zo ziet u wie het is en kan u met de bezoeker praten. Daarna kan toegang verleend worden aan de bezoeker door een toets van de telefoon in te drukken.
Meer vragen of informatie nodig over onze Intratone intercoms? Neem contact op met CETEQ via +31 (0) 172 – 745745, mail naar info@ceteq.nl of vraag een offerte aan.