Skip to content

Home » Merken » Deister

Deister

Door CETEQ

Over Deister

Al bijna 40 jaar staat deister electronic bekend om zijn innovatieve producten en oplossingen voor identificatie en beveiliging van mensen, middelen en gebouwen. Ons productportfolio wordt gebruikt in het beheer van sleutels en waardevolle spullen, voertuigidentificatie en toegangscontrole, evenals logistiek en automatisering. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen onze producten wereldwijd en onze lokale dochterondernemingen creëren samen met onze klanten de perfecte oplossingen.

Deister ProxSafe

Sleutels blijven een essentieel onderdeel van elke beveiligingsoplossing, maar het belang ervan wordt vaak over het hoofd gezien. Ze controleren de toegang tot kritieke gebieden en hoogwaardige apparatuur. Een elektronisch sleutelbeheersysteem kan beperken welke mensen toegang hebben tot individuele sleutels, het is een toegangscontrolesysteem voor sleutels. Als u weet wie, wanneer en waar ze zich bevinden, hebt u altijd de controle en voelen mensen zich verantwoordelijker, wat betekent dat er minder sleutels verloren gaan. Het implementeren van een sleutelbeheersysteem kan de operationele kosten en middelen verlagen door het handmatige probleem en de teruggave van uw sleutels uit te bannen.

Onze modulaire en schaalbare sleutelbeheersystemen bieden intelligente besturing, beheer en documentatie van uw sleutels – flexibel en overal. proxSafe creëert de hoogste mate van efficiëntie en comfort in uw dagelijkse werkzaamheden.

Voordelen

Deister Smart Storage

Worden uw belangrijke activa en middelen efficiënt gebruikt? Het is vaak te gemakkelijk om al te snel uit het oog te verliezen wie welk item heeft, wanneer het voor het laatst wordt gebruikt en vooral de voorwaarde dat het voor het laatst wordt ingeleverd. proxSafe slimme opslagsystemen identificeren wie uw essentiële middelen heeft door te controleren wie ze heeft met volledige audit- en rapportagemogelijkheden. 

Gebruikers worden geïdentificeerd door middel van een kaart, pin of biometrische gegevens, zodat ze alleen die items kunnen meenemen die ze bevoegd zijn om te hebben, zodat u volledig verantwoordelijk bent voor de gedeelde draagbare apparatuur van uw bedrijf. Radio’s, testapparatuur, tools, laptops en nog veel meer kunnen nu automatisch worden beheerd, zodat u weet dat de apparatuur klaar is wanneer u het nodig hebt.

Voordelen