Skip to content

Home » Merken » Castel

Castel

Door CETEQ

Over Castel

CASTEL ontwikkelt en vermarkt al sinds 1970 communicatie- en toegangscontroleoplossingen, samen met professionele intercommunicatie- en beveiligingssystemen. Gewapend met deze industriële ervaring, gebruikt CASTEL haar expertise op uw projecten.

Intercomsystemen van Castel

Castel is een pionier op het gebied van IP-intercom en maakt gebruik van de SIP-protocol (RFC3261 standard) om multimediaal te kunnen communiceren via een enkele netwerkkabel. De SIP-technologie en de meest gangbare audio en video-codec (G711, G722, GSM, H263, H263+, H264) maken het mogelijk om ook andere systemen gemakkelijk af te stemmen (interoperabiliteit). 

De IP-intercomsystemen van Castel zijn ontworpen met het oog op een diversiteit aan omgevingen. Zo hebben ze een stations ontwikkeld die gemakkelijk te reinigen zijn, panelen met Brailletoetsen en is er de Arch-IP met een reeks aan intercomsystemen die qua design volledig te personaliseren is. De gebruiksvriendelijke software, vele intercomfunctionaliteiten en uitstekende kwaliteit van de audio en video, maakt dit merk geliefd bij de eindgebruiker. De Franse fabrikant staat voor kennis, innovatie en 50 jaar aan ervaring, de exclusieve samenwerking in Nederland maakt CETEQ tot een trotse partner.

Voordelen