Skip to content

Home » Merken » Baudisch

Baudisch

Door CETEQ

Over Baudisch

Baudisch Intercom – uw specialist voor intelligente IP-video-deurcommunicatie! Of het nu gaat om compacte of modulaire SIP-video-intercomtoestellen of RFID/toegangscontrole – u ontvangt flexibele VoIP-producten in een hoogwaardig design, ontwikkeld en geproduceerd direct op de locatie in Wäschenbeuren.

Met ons modulaire systeem kunt u uw droomintercomsysteem flexibel samenstellen uit een groot aantal verschillende modules. Welke eisen u ook aan uw IP-intercomsysteem stelt, wij hebben voor elke voordeur het juiste model.

Intercomsystemen van Baudisch

De modulaire intercomposten van Baudisch maken het Duitse merk uniek. Van de keuze uit 1, 2 of 4 deurknoppen tot scroll-optie: alles is compleet naar eigen wens samen te stellen. De intercoms zijn waterdicht en blindplaten maken eventuele aanpassingen in de toekomst gemakkelijk.

Baudisch IP-intercomsystemen werken met de SIP-protocol waarmee via slechts één netwerkkabel multimediaal gecommuniceerd kan worden. Baudisch heeft jarenlange ervaring en staat voor kwaliteit. Het hoogwaardige design, vele modellen en de snelle levering zorgen voor een groot aantal tevreden klanten. Ook in onze ervaring blijkt het Duitse merk uit te blinken in kwaliteit en stabiliteit. CETEQ is de officiële, exclusieve partner van Baudisch Intercom GmbH in de Benelux.

Voordelen