Skip to content

Home » Merken » Amano

Amano

Door CETEQ

Over Amano

DON KON UN … met deze woorden in het achterhoofd vestigde Dhr. Amano de Amano Corporation in 1931. ‘DON’ staat voor ‘doen wat goed is’, en impliceert eerlijkheid, intelligentie en respect. ‘KON’ betekent geduld en toewijding; het voortdurend nastreven van verbetering. UN staat voor succes, en komt enkel hen toe die volgens de DON- en KUN-waarden leven. Door hieraan trouw te blijven wist Amano haar activiteiten en marktbereik doorheen de jaren gaandeweg uit te breiden.

Meer dan 40 jaar later, met de stichting van Amano Europe in 1972, beschreven deze woorden nog steeds de manier waarop we bij Amano te werk gaan. Hoewel onze producten sterk veranderd zijn, draaien ze nog steeds rond dezelfde filosofie: “Bijdragen aan een florissante toekomst voor de globale samenleving”. De driehoek in ons logo, die in het Japans ‘mens’ betekent, is dan ook niet zomaar toevallig gekozen. Ter ere van Dhr. Amano verbinden we ons ertoe al het mogelijke doen om performante oplossingen te ontwikkelen in lijn met zijn manier van denken.

In Europa zijn we actief binnen de tijdsregistratie, werknemersveiligheid en parkeeroplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Genk (België) en verschillende vestigingen in Roemenië, Frankrijk, Duitsland en Spanje bieden we oplossingen op maat van de individuele klant. In andere landen werken we samen met gecertifieerde externe partners waar we nauwe contacten mee onderhouden.

Parkeeroplossingen van Amano

Het gemak van simpel in en uit rijden met je bankpas en daarbij direct afrekenen. Het kan met de Dip & Go parkeeroplossing van Amano. Het systeem registreert via kentekenherkenning de exacte tijd van parkeren wat comfort voor de gebruiker oplevert en de exploitant kosten bespaart op een betaalautomaat. Online rapportages geven nuttige inzichten voor een optimaal parkeermanagement. Het ingebouwde telsysteem houdt de beschikbare plaatsen nauwkeurig bij om onveilige situaties en teleurstelling te voorkomen. Amano is niet voor niets de grootste fabrikant van parkeeroplossingen in de wereld. Hun ruime ervaring met parkeerbeheer en hun drive om te innoveren houdt hen marktleider. Als distributeur onderschrijft CETEQ de kwaliteit en stabiele systemen van Amano.

Voordelen