Skip to content

Home » Merken » ACO

ACO

Door CETEQ

Over ACO

ACO is een familiebedrijf, het wordt nu geleid door de tweede generatie. Wij zijn er voor u sinds 1995 en hebben ons vanaf het begin geconcentreerd op de productie van deuropeningssystemen. Onze grootste uitdaging is het dagelijks leven – we herinneren ons altijd dat de apparaten die we maken elke dag worden gecontroleerd door miljoenen mensen die in grote en kleine gebouwen, eengezinswoningen, flatgebouwen, kantoren en fabrieken wonen. Het belangrijkste voor ons is dat onze apparaten elke dag plezier geven met hun functionaliteit, intuïtiviteit en minimalistische vorm.

Intercomsystemen van ACO

Aco combineert functionaliteit, duurzaamheid en minimalistisch design in hun digitale intercomsystemen. Als officiële distributeur van Aco in de Benelux is CETEQ overtuigd van de kwaliteit van het Poolse familiebedrijf. Met passie en vakmanschap ontwerpt en fabriceert Aco digitale intercomsystemen met de grootste precisie met als resultaat: betrouwbare, gebruiksvriendelijke en elegante intercoms voor elk gebouw. 

Door de eindgebruiker altijd voor ogen te houden behoren opties voor het bedienen van externe apparaten zoals hekken, verlichting of rolluiken tot de mogelijkheden. Onze ervaring met Aco leert dat de Aco intercomsystemen erg geschikt zijn voor de particuliere en klein, zakelijk markt vanwege de goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Voordelen