Kentekenherkenning

Wilt u zelf gemakkelijk kunnen aangeven wie op uw terrein kan parkeren? Bent u beheerder van een bedrijfsverzamelgebouw en wilt u uw gebruikers de mogelijkheid geven zelf hun parkeerbeleid te managen? CETEQ kan u helpen met technologische parkeeroplossingen. Wij bieden veel mogelijkheden, waarbij kentekenherkenning een belangrijke rol speelt.

Kentekenherkenning door een kentekenherkenning camera biedt de oplossing voor veel parkeerproblemen. Een kentekenherkenning camera maakt foto’s van voertuigen, die via de bijbehorende programma’s gecontroleerd worden. Zo helpt kentekenherkenning onder andere bij het beheren van een parkeerplaats. Ook wordt het makkelijker om bij te houden hoe een parkeerplaats gebruikt wordt. Met behulp van het systeem kunt u bijvoorbeeld zien op welke tijdstippen er veel of juist weinig gebruik van de parkeerplaats wordt gemaakt. Die resultaten kunnen bijdragen aan een beter parkeerbeleid.

Ik wil meer informatie over kentekenherkenning apparatuur en software van CETEQ

  Kentekenherkenning maakt parkeren gemakkelijker

  Kentekenherkenning is makkelijk voor veel toepassingen. Maar voor bepaalde doelgroepen is het extra handig. Zo is het herkennen van voertuigen onder andere heel geschikt voor multi tenant gebouwen. Dat zijn gebouwen waar meerdere bedrijven gehuisvest zijn. Deze bedrijven maken vaak allemaal gebruik van de gezamenlijke parkeerplaats.

  De kentekenherkenning camera herkent en registreert de voertuigen die het terrein op willen. Via de programma’s die horen bij de camera kunnen bedrijven ingeven welke voertuigen mogen parkeren op het terrein of in de garage. Zo kunnen werknemers gemakkelijk parkeren, zonder dat zij bijvoorbeeld een toegangspas nodig hebben. Bedrijven kunnen in de programma’s ook aangeven welke gasten zij verwachten, zodat die ook gemakkelijk kunnen parkeren.

  Naast multi tenant gebouwen, biedt kentekenherkenning ook een oplossing voor verenigingen van eigenaren. Door kentekenregistratie kunnen zij gemakkelijk hun parkeerplaats of -garage  beheren. Dit middels een Ceteq webportaal. De bewoners kunnen hun eigen kentekens registreren en daardoor gemakkelijk parkeren. Ook kunnen bewoners hun gasten registreren, waardoor de gasten ook gebruik kunnen maken van de parkeerplaats.

  Twee merken voor kentekenherkenning camera

  CETEQ werkt met twee merken voor de parkeersystemen: Nedap en Avutech. Beide aanbieders kunnen u helpen met een goed parkeerbeleid. Nedap is een fabrikant van Nederlandse bodem. Het bedrijf produceert verschillende producten, zoals kentekencamera’s, lange afstandlezers en kaartlezers. Met de bijbehorende software zorgt dit voor een optimaal pakket om uw parkeerplaats of -garage te managen.

  Makkelijker betalen met kentekenherkenning

  Amano is de grootste fabrikant van parkeersystemen. Zij bieden een Dip & Go systeem aan, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen betalen met hun bankpas. Dit systeem maakt gebruik van kentekenherkenning. Met deze herkenning wordt berekend hoelang een voertuig geparkeerd heeft. Daarnaast biedt Amano onder andere een ingebouwd telsysteem, waardoor het eenvoudig is om bij te houden hoeveel parkeerplaatsen er nog vrij zijn. Zo rijden gebruikers nooit een vol parkeerterrein op.

  CETEQ biedt technologische oplossingen voor verschillende doelgroepen. Behalve parkeeroplossingen, hebben wij ook intercomsystemen, systemen voor toegangscontrole en sleutelmanagement in het assortiment. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, vul het contactformulier op deze pagina in of mail naar info@ceteq.nl. Zij staan altijd voor u klaar. Wij denken graag met u mee. Wij helpen u graag met de keuze van producten en begeleiden u in het hele proces. Zo kunnen wij de juiste ondersteuning bieden bij uw hulpvraag.