Kenteken camera’s

Een volle parkeerplaats, auto’s die verkeerd geparkeerd staan, mensen die parkeren op jouw terrein zonder toestemming. Parkeren kan zorgen voor veel ergernissen, zeker voor beheerders van parkeergarages of voorzitters van bv een VVE ( vereniging van eigenaren)  van gedeelde parkeerterreinen. Een kentekencamera kan u helpen. CETEQ biedt technologische oplossingen die u kunnen helpen bij het oplossen van parkeerproblemen.

Met de parkeeroplossingen van CETEQ is er altijd een systeem dat aansluit bij uw wensen. Onze geautomatiseerde parkeersystemen zijn onder andere erg geschikt voor multi tenant gebouwen. In deze gebouwen zijn meerdere bedrijven gehuisvest, die gebruik maken van de parkeerplaats of parkeergarage. Kenteken camera’s kunnen de voertuigen herkennen en registreren, waardoor werknemers gemakkelijk het terrein op kunnen. Ook kan de kenteken registratie camera tellen hoeveel parkeerplaatsen er bezet zijn. Hierdoor weten de bedrijven altijd hoeveel plaatsen zij nog kunnen gebruiken om bijvoorbeeld gasten uit te nodigen.

Ik wil meer informatie over de kenteken camera’s van CETEQ

  Kentekencamera: gemakkelijk voor huurders en verhuurders

  Behalve voor multi tenant gebouwen, zijn onze kenteken camera’s ook heel geschikt voor gebruik door verenigingen van eigenaren. Zij kunnen met onze parkeeroplossingen zelf hun parkeerplaats of -garage beheren via ons eigen webportaal .Met de kenteken registratie camera wordt het kenteken herkend en kunnen huurders zo het terrein op of de garage in rijden. Dat is gemakkelijk, want hierdoor hebben zij geen tag of pas nodig. De evt. loopdeuren kunnen ze met een geregistreerde mobiele telefoon (webportaal) open bellen.

  Als bewoners bezoekers willen uitnodigen, kunnen zij dit ook gemakkelijk regelen via de bijbehorende software door plaatsen te reserveren. Het parkeersysteem kan op die manier bijhouden hoeveel parkeerplaatsen nog vrij zijn. Zo zorgt een kenteken registratie camera ervoor dat het parkeerbeleid gemakkelijk te managen is, zowel voor huurders als voor verhuurders.

  Kenteken camera’s van Nederlandse bodem

  CETEQ heeft twee merken kenteken camera’s in het assortiment: Nedap en Avutech. Beide merken kunnen zorgen voor een goed parkeersysteem, met verschillende mogelijkheden. Behalve een kentekencamera, kunt u ook kiezen voor een betaalsysteem (Amano) , toegangspas of mobiele app. Kortom: CETEQ biedt systemen die volledig naar uw wensen kunnen worden samengesteld.

  Nedap is een Nederlandse fabrikant, die verschillende producten maakt rondom kentekenherkenning en voertuigidentificatie. Nedap produceert kenteken camera’s, maar bijvoorbeeld ook lange afstandslezers en kaartlezers. Bij deze producten horen ook software, die het gemakkelijk maakt om de producten te gebruiken.

  Parkeerduur berekenen met een kentekencamera

  Amano is wereldwijd de grootste fabrikant van parkeersystemen. Met het Dip & Go systeem kunnen gebruikers gemakkelijk betalen met hun bankpas. Via een kenteken registratie camera worden de kentekens herkend en wordt berekend hoelang een voertuig geparkeerd heeft. Ook biedt Amano een ingebouwd telsysteem, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen bijhouden hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn. Daardoor worden veel ongemakken vermeden!

  CETEQ biedt technologische oplossingen in nichemarkten. Behalve parkeeroplossingen, hebben wij ook intercomsystemen, systemen voor toegangscontrole en sleutelmanagement in het assortiment. Bent u benieuwd welke oplossing het best bij u of uw bedrijf past? Wij denken graag met uw mee! Wij kunnen u helpen met het kiezen van de juiste producten. We denken ook graag met u mee in het hele proces. Zo kunnen we u de juiste ondersteuning bieden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, vul het contactformulier op deze pagina in of mail naar info@ceteq.nl.