IP Intercom

Wanneer er iemand aan de deur/slagboom of hek staat en aanbelt, is het handig als je deze persoon goed kunt verstaan. Met een IP intercom kun je deze persoon niet alleen goed horen, maar eventueel ook zien en binnenlaten via je telefoon. Een handige oplossing, zeker wanneer er niet heel de dag iemand beschikbaar is om de deur in de gaten te houden.

Je hebt IP intercoms in verschillende soorten en uitvoeringen. Van een eenvoudig systeem met alleen audio tot een uitgebreidere intercom met video, die verbonden kan worden met de toegangssystemen. Met de bijbehorende IP intercom software zijn de producten gemakkelijk te bedienen en gebruiken. Zo is er altijd een IP intercom systeem dat past bij jou en jouw bedrijf.

IP intercom verbinden met telefoon

Een IP intercom is handig in gebruik, doordat je ze kunt verbinden met je (bedrijfs)IP, smartphone en IP camera. Daardoor kun je deze producten ook bedienen met je mobiele telefoon. Wanneer er dus iemand voor de deur of poort staat en aanbelt, kun je deze persoon via je telefoon te woord staan. Dat is handig als je toevallig net even aan de andere kant van het bedrijf bent. De bijbehorende IP intercom software maakt deze toepassingen mogelijk.

Wanneer er helemaal niemand aanwezig is, kan een IP intercom systeem ook gebruikt worden als beveiliging. Wanneer iemand aanbelt en de IP intercom verbonden is met je telefoon en camera, kun je op je telefoon zien wie er aan de deur staat. Dan kun je van op afstand bepalen of je deze persoon wel of niet binnen wil laten.

Neem contact met ons op voor meer informatie via onderstaand forulier:

    IP intercom systeem van Baudisch, Lippert en Castel

    CETEQ heeft IP intercoms van drie merken in het assortiment: Baudisch, Lippert en Castel. Voor Baudisch zijn wij de exclusieve leverancier in de Benelux. Baudisch is een Duits merk van een hoge kwaliteit. De intercomsystemen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. De intercoms zijn waterdicht en voorzien van blindplaten, waardoor ze in de toekomst gemakkelijk aangepast kunnen worden. Er is slechts één kabel nodig om deze intercoms aan te sluiten.

    Castel is een Franse producent van IP intercomsystemen. De technologie die dit merk toepast, maakt het ook mogelijk om met één kabel te kunnen communiceren. Deze technologie maakt het ook mogelijk om andere systemen gemakkelijk aan te sluiten. Het station van de IP intercom is gemakkelijk te reinigen, voorzien van Braille-toetsen en kan gepersonaliseerd worden. Deze systemen zijn ook geschikt voor gebruik in grotere gebouwen.

    We hebben naast IP intercom systemen ook andere intercoms. Wilt u een IP intercom aanschaffen, maar weet u niet goed welke optie het best bij u past? Wij denken graag met u mee. U kunt daarvoor contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag met uw keuze. Behalve voor een intercom systeem, kunt u bij ons ook terecht voor parkeeroplossingen, systemen voor toegangscontrole en sleutelmanagement.