Intercoms

Systemen verouderen en worden weer gemoderniseerd. Je moet immers altijd met de wereld verbonden blijven, waar bijvoorbeeld intercoms goed bij kunnen helpen. Ook deze apparaten zijn regelmatig metamorfoses ondergaan, waardoor de huidige systemen zijn overgegaan van audio-intercomsystemen naar moderne video-intercomsystemen. Daarbij zijn er ook veranderingen doorgevoerd met betrekking tot de bekabeling. Zo vind je steeds vaker een intercom die draadloos kan werken. Doordat intercoms vrijwel onmisbaar worden bij bedrijven en zelfs particulieren is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten en wanneer je het systeem moet vervangen om van alle voordelen te kunnen blijven genieten. Met CETEQ ben je daarom altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Neem een kijkje bij de verschillende intercomsystemen die wij aanbieden.

Een intercom van verschillende merken

CETEQ is een intercom vakspecialist die jou kan helpen om aan de hand van actuele kennis over diverse technologieën de beste intercoms te laten installeren. Intercoms bieden namelijk veel mogelijkheden, waarbij je zelfs kunt zien wie er voor de deur staat via het scherm. Daarom biedt CETEQ verschillende gerenommeerde merken aan. Denk daarbij aan ACO, Castel, Baudisch, Intratone en Lippert. Ieder merk kent zijn eigen modellen en geeft daarom ook altijd andere specificaties om rekening mee te houden. Doordat ieder bedrijf anders te werk gaat, is het verstandig om advies op maat te krijgen over het merk dat het beste bij jouw situatie past, zodat je voor nu en de toekomst geholpen bent. Vraag je advies over intercoms aan via onderstaand contactformulier.

Ik wil meer informatie over de intercoms van CETEQ

  Gebruiksvriendelijke systemen met veel verschillende opties

  Bij intercoms wordt er een onderscheid gemaakt binnen het besturingssysteem en de bijbehorende aansluiting. Zo kan het digitaal gebeuren, maar ook via het IP-adres , GSM(app) of tweedraadstechnologie. Wanneer je voor digitaal kiest, kom je bij ACO uit. Deze betrouwbare en gebruiksvriendelijke intercoms kunnen niet alleen dienen als deurbel, maar ook om andere apparaten te besturen. Zo kunnen hekken, de verlichting en de rolluiken erop aangesloten worden. De voordelen zijn eindeloos, terwijl je altijd een minimalistisch design van de intercom tot je beschikking hebt dat op ieder gebouw gemonteerd kan worden.

  Via een IP-adres verbonden aan het netwerk

  Kijkend naar een IP-aansluiting heb je meer merken tot je beschikking bij CETEQ. Zo kun je voor Baudisch gaan. Dit is een Duits merk dat bij alle intercoms meerdere deurknoppen als optie heeft, maar ook een scrollfunctie. Deze systemen zijn waterdicht en door de montage is het mogelijk om in de toekomst nog aanpassingen te kunnen doen. Ook Castel biedt voldoende intercoms om multimediaal te kunnen communiceren. De stations zijn eenvoudig te reinigen, de panelen hebben brailletoetsen beschikbaar en je kunt het gehele systeem personaliseren. De gebruiksvriendelijke software helpt jou daarom altijd aan de beste oplossing.

  Aan de slag met een intercom installatiebedrijf

  Als laatste heb je ook de mogelijkheid om voor GSM of tweedraads te kiezen als het gaat om een intercom. Intratone biedt een volledige toegangscontrole en intercom gebaseerd op GSM, welke werkt aan de hand van een draadloze verbinding. Via een mobiele telefoonnetwerk loopt de verbinding, waardoor er altijd een oproep met beeld kan worden beantwoord door middel van een app. Deze intercoms zorgen ervoor dat je vanaf een andere plaats kunt melden dat je er niet bent. Lippert biedt de tweedraadstechnologie aan. De intercom kan via de aanwezige bedrading geïnstalleerd worden en is te allen tijde uit te breiden met diverse opties. Samen met CETEQ als intercom installatiebedrijf zorg jij ervoor dat jouw pand een extra beveiliging krijgt.

  Contact

  Meer vragen over intercom kopen of laten installeren? Neem contact op met CETEQ via +31 (0) 172 – 745745, mail naar info@ceteq.nl of vul het contactformulier in op deze pagina.