Sleutelkast Deister

Het kan zomaar gebeuren, juist omdat u ze zoveel gebruikt: u raakt uw sleutels kwijt. Omdat sleutels zo belangrijk zijn, zijn het misschien wel de laatste dingen die u wilt verliezen. Gelukkig heeft CETEQ technologische oplossingen die u kunnen helpen bij sleutelmanagement. Zo werken wij met het merk Deister, dat sleutelkasten maakt voor een optimaal sleutelbeheer.

Sleutels zijn voor iedereen belangrijk, of nu een klein bedrijf heeft of een groot. U opent er natuurlijk deuren mee, maar ook kasten en opbergdozen. Achter deze deuren liggen vaak kostbare spullen, die u wilt beschermen. Voor ieder bedrijf is er een passende sleutelkast van Deister. Deister electronic is een Duitse fabrikant van onder andere sleutelbeheersystemen. Het bedrijf bestaat al meer dan veertig jaar en heeft inmiddels zes vestigingen met meer dan 230 medewerkers. CETEQ is trotse distributeur van dit merk.

Ik wil meer informatie over Sleutelkasten van Deister

  Sleutelkast van Deister Proxsafe

  De sleutelkasten van Deister Proxsafe zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo is er de Maxx-lijn met een compact, strak design waarin u de sleutels kunt hangen. Maar er is ook de Flex-lijn, die het mogelijk maakt het aantal sleutels gemakkelijk aan te passen aan uw behoefte. U kunt zelf bepalen hoeveel sleutels u in het kastje hangt, doordat u de afstand tussen de sleutels kunt aanpassen.

  Met behulp van technologie zorgen de kasten voor een veilige opberging van sleutels. Gebruikers moeten gebruikmaken van een tag, kaart of vingerafdruk om de kast te openen. Zo zorgt u ervoor dat er geen onbevoegden bij de sleutels kunnen en gebruikers enkel alleen bij hun eigen sleutel kunnen.

  Met een bijbehorend beheersysteem kunt u gemakkelijk bijhouden wie een sleutel uit de kast heeft gepakt, of deze sleutel wel of niet terug ingeleverd is en hoelang deze persoon de sleutel gebruik heeft. Ook kunt u aangeven op welke tijdstippen sleutels vrijgegeven mogen worden, zodat er geen misbruik van gemaakt kan worden. Hierdoor zijn deze sleutelkasten extra veilig.

  Deister sleutelkasten: altijd operationeel

  Welke optie u ook kiest, er zijn altijd een aantal eigenschappen die uw sleutelkast heeft. Zo zijn de kasten onderhoudsvrij en gemakkelijk aan te passen aan uw behoeften. Er zijn uitgebreide functies en modules voor verschillende toepassingen, waardoor de sleutelkast altijd past bij uw bedrijf. En ook belangrijk: zelfs bij stroom- of netwerkstoringen zijn de kasten operationeel. Daardoor kunt u er altijd gebruik van maken.

  Behalve de producten van Deister Proxsafe, heeft Deister electronic ook producten onder de naam Deister Smart Storage. Dit zijn lockers en kastjes, waar u niet alleen sleutels kunt opslaan, maar ook andere voorwerpen. Zo kunt u al uw spullen veilig opbergen.

  Naast de producten van Deister, heeft CETEQ ook nog het Franse merk Intratone in het assortiment. Wilt u graag een systeem voor sleutelmanagement kopen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Ook als u nog twijfelt over een systeem of vragen heeft, kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u met al uw vragen. Ook voor andere technologische oplossingen, zoals parkeersystemen en intercomsystemen, kunt u bij CETEQ terecht.