Anpr camera

Een anpr camera zorgt ervoor dat u uw parkeerplaats of parkeergarage gemakkelijk kunt bereiken en beheren. Of u nu eigenaar bent van een bedrijfsverzamelgebouw of voorzitter van een vereniging van eigenaren, anpr camera’s kunnen u helpen. Een anpr camera werkt op basis van kentekenregistratie en is daardoor een gemakkelijk hulpmiddel voor uw parkeerbeleid.

Parkeren kan leiden tot veel frustraties. Volle parkeerplaatsen, verkeerd geparkeerde voertuigen, automobilisten die ongewenst op jullie parkeerterrein parkeren. Wij bieden verschillende oplossingen die u helpen uw parkeerbeleid te optimaliseren. Een anpr camera is een van deze oplossingen.

Kentekenherkenning met anpr camera’s

Een anpr camera werkt op basis van kentekenherkenning. Deze camera registreert de voertuigen die het terrein op willen. Met de bijbehorende programma’s wordt gecontroleerd of deze voertuigen inderdaad toestemming hebben om te parkeren op het terrein of in de garage. Ook kan met de bijbehorende programma’s worden bijgehouden hoe vol de parkeerplaats is. Zo wordt voorkomen dat voertuigen een vol parkeerterrein op rijden en kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk bijhouden wanneer het druk is.

Anpr camera’s helpen bij het managen van uw parkeerbeleid. Dat is voor veel toepassingen nuttig. Zo kan een anpr camera handig zijn voor een vereniging van eigenaren. Bewoners en huurders kunnen met behulp van anpr camera’s zelf hun parkeerplaatsen beheren. Via de software kunnen zij ingeven welke kentekens de parkeergarage in of de parkeerplaats op mogen rijden. Ook kunnen zij bijvoorbeeld hun gasten registreren, zodat zij ook gemakkelijk gebruik kunnen maken van de parkeerplaats.

Ook voor beheerders van multi tenant gebouwen, ook wel bedrijfsverzamelgebouwen genoemd, kan een anpr camera een gemakkelijk hulpmiddel zijn. Meerdere bedrijven maken gebruik van die gebouwen en parkeerplaats. Het is handig als die bedrijven zelf hun parkeerbeleid kunnen managen. Zo kunnen bedrijven de kentekens van hun medewerkers en gasten registeren, zodat zij allemaal gemakkelijk kunnen parkeren op het terrein.

Neem contact met ons op voor meer informatie via onderstaand formulier:

    Een anpr camera kopen bij CETEQ

    Wilt u een anpr camera kopen? Dan bent u bij CETEQ aan het juiste adres. Wij hebben twee merken in ons assortiment: Nedap en Amano. Nedap is een Nederlandse producent van producten rondom voertuigidentificatie en kentekenherkenning. Zo ontwikkelt het bedrijf onder andere kentekencamera’s en kaartlezers. Met de bijbehorende software kunt u deze producten gemakkelijk gebruiken.

    Amano is een wereldwijde producent van parkeeroplossingen. Het Dip & Go systeem zorgt ervoor dat voertuigen herkend worden en dat bestuurders gemakkelijk met hun bankpas kunnen betalen. Een anpr camera herkent een voertuig en houdt bij hoelang het voertuig geparkeerd heeft. Als het voertuig de parkeerplaats verlaat, wordt automatisch berekend hoeveel de bestuurder moet betalen. Ook is met de bijbehorende software gemakkelijk om bij te houden hoeveel parkeerplaatsen er nog vrij zijn. Zo kunt u uw parkeerplaats goed managen.

    Als u graag meer informatie wilt voor u een anpr camera gaat kopen, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag! Behalve anpr camera’s, biedt CETEQ nog veel andere technologische oplossingen. Zo hebben wij ook intercomsystemen en producten voor toegangscontrole in het assortiment. Benieuwd welke oplossingen wij voor u of uw bedrijf hebben? Wij denken graag met u mee!