Aco Intercom

Bent u op zoek naar een nieuw intercomsysteem? Dan is een Aco intercom misschien iets voor u. Van kleinere, eenvoudige intercomsystemen tot grotere systemen voor bedrijven: er zijn verschillende types op de markt. Zo is er altijd een systeem naar uw wens verkrijgbaar!

Intercoms zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten. CETEQ biedt u dan ook een ruime keuze aan. Zo vindt u altijd een intercom die past bij u en uw bedrijf. Er zijn verschillende manieren om een intercom aan te sluiten. Via een IP-adres, GSM, tweedraadstechnologie of digitaal. Voor deze laatste optie bieden wij het merk Aco aan. Dit Poolse familiebedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en wordt nu geleid door de tweede generatie. Vanaf de oprichting heeft het bedrijf zich gefocust op de ontwikkeling van deurtoegangssystemen.

CETEQ is de exclusieve distributeur van het Poolse merk in de Benelux, omdat CETEQ overtuigd is van de kwaliteit van deze producten. Het merk combineert functionaliteit, duurzaamheid en minimalistisch design in hun digitale systemen. Daarbij zijn de producten ook nog eens zeer scherp geprijsd.

Ik wil meer informatie over Aco Intercoms

  ACO intercom geschikt voor werk en privé

  Aco ziet het dagelijkse leven als grootste uitdaging. Bij het ontwikkelen van de systemen houdt het bedrijf rekening met de miljoenen mensen die dagelijks gebruikmaken van een intercom. Daarbij kijkt het bedrijf bij de ontwikkeling naar wat mensen missen en wat ze juist fijn vinden aan intercomsystemen. Hierdoor zijn de intercomsystemen elegant, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Een Aco intercom is geschikt voor de kleine, zakelijke markt en particulieren. Er zijn oplossingen voor gebouwen met één ingang, maar ook voor gebouwen met verschillende ingangen.

  De Aco intercoms zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kunnen ze uitgevoerd worden met enkel audio, maar ook in combinatie met video. Wanneer u kiest voor een uitvoering met video, kunt u binnen gemakkelijk zien wie er voor de deur staat. Een intercomsysteem bestaat uit een buitenpost en een binnenpost. Aco heeft voor deze twee delen verschillende soorten in het assortiment. Ook levert het bedrijf de bijbehorende accessoires.

  ACO intercom voor hekken of poorten

  De Aco intercom kan gebruikt worden als deurbel, maar ook om poorten, hekken of rolluiken te openen. Daardoor zijn ze multi-inzetbaar. Welke Aco intercom u ook kiest, ze hebben allemaal een aantal dezelfde kenmerken. Zo zijn het digitale installaties, zijn ze betrouwbaar en gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Dat is natuurlijk heel fijn. Ook hebben de Aco intercoms een tijdloos, minimalistisch design en zijn ze geschikt voor ieder type gebouw.

  Twijfelt u nog welk intercomsysteem het best bij u past? Of wilt u graag eerst meer informatie ontvangen? Wij staan voor u klaar! U kunt gemakkelijk contact opnemen met een van onze medewerkers. Naast Aco hebben wij ook nog andere merken intercomsystemen in het assortiment, namelijk Baudisch, Castel, Intratone en Lippert.

  U kunt bij ons terecht voor verschillende technologische oplossingen. Behalve intercomsystemen, bieden wij ook systemen voor toegangscontrole, sleutelmanagement en parkeeroplossingen aan.