2 Draads Intercom

Een 2-draads intercom systeem van Lippert biedt veel mogelijkheden, zowel in appartementsgebouwen en woon/zorgcomplexen als in kantoor- en bedrijfsverzamelgebouwen. Het systeem is geschikt voor kleinschalige toepassingen, maar ook voor configuraties met veel gebruikers. De 2-draads video intercom biedt een uitstekende kwaliteit van zowel beeld als geluid.

Zowel voor installateurs als voor bewoners en huiseigenaren is het systeem gemakkelijk te hanteren. De intercom 2-draads van Lippert is flexibel inzetbaar en past zich aan aan de individuele behoeftes van de gebruiker. Zo combineert het 2-draads intercom systeem van Lippert flexibiliteit en duurzaamheid met comfort en gebruiksgemak. Hieronder zetten wij de voordelen voor u op een rijtje.

Ik wil meer informatie over de 2-draads intercoms van CETEQ

    Waarom kiezen voor het 2-draads intercom systeem van Lippert

    Uitstekend ontwerp

    Het 2-draads intercom systeem van Lippert combineert hoogwaardige materialen, zoals gepolijst roestvrij staal, met alle componenten van een intercom. De elektronische toegangscontrole en mogelijkheden voor open toegang vormen een perfecte combinatie voor de entrees van verschillende typen gebouwen. De ontwerpers zochten naar een unieke en authentieke vormgeving die zich aanpast aan hedendaagse architectonische eisen. De functionaliteit is geïntegreerd in een oplossing die voldoet aan de specificaties van de architect en de ontwerper.

    Stabiele verbinding

    Het is mogelijk het digitaal naamregister en de codes voor deurontgrendeling door te voeren zonder dat het entreepaneel geopend hoeft te worden. Hiervoor heeft u slechts een smartphone met Bluetooth nodig. Hierdoor is beheer op afstand mogelijk. Het uitvalpercentage van het 2-draads intercom systeem is zeer laag, en wanneer u te maken krijgt met een fout of kortsluiting, beperkt dit zich tot een functionaliteit. Door de focus op degelijkheid, gaat functionaliteit niet ten koste van het design. Ook de buitenposten ogen modern en zijn leverbaar in zes verschillende ontwerpen.

    Intercom 2-draads is gebruiksvriendelijk

    Het intercom-systeem van Lippert is aangepast aan de behoeftes van verschillende gebruikers. De nieuwe componenten zorgen ervoor dat ook gebruikers die slechthorend zijn of over een beperkt zicht beschikken, het systeem kunnen gebruiken. Dit door middel van vernuftige systemen die inspelen op de kracht van de gebruiker, in plaats van de zwakte.

    De bediening van het systeem is eenvoudig en biedt veel verschillende opties, ook voor slechthorenden of slechtzienden. Ook fijn is dat het systeem gemakkelijk uit te breiden is met diverse opties. Verschillende functies – zoals intercom, toegangscontrole, camerabeveiliging en woningautomatisering – zijn gecombineerd in één systeem, om het wooncomfort te optimaliseren.

    Gemakkelijk video intercom 2-draads systeem

    De video intercom 2-draads biedt een uitstekende kwaliteit van beeld en geluid. Als u oproepen doorschakelt naar uw smartphone of tablet, is het mogelijk het systeem van afstand te bedienen. Zo kan u de deur ook openen als u niet thuis bent, en hoeft u niet uit uw stoel te komen om bezoek binnen te laten.

    Het 2-draads intercom systeem van Lippert heeft zich bewezen als zeer duurzaam en ongevoelig voor storingen. Door de signaalverdeler is het heel simpel om een storing te traceren. Ook kan het systeem onderhouden worden zonder de voeding uit te schakelen. Dit zorgt voor een hoge mate van gebruikscomfort.

    Heeft u nog steeds vragen over 2-draads intercom kopen of laten installeren? Neem vrijblijvend contact op met CETEQ via +31 (0) 172 – 745745, mail naar info@ceteq.nl of vul het contactformulier in op deze pagina. Heeft u een keuze gemaakt voor het 2-draads intercomsysteem dat het beste bij uw wensen past? Dan komen wij het met plezier installeren.