Daarom kiest u voor CeteQ
CeteQ staat garant voor een snelle levering, topkwaliteit, goede support, superscherpe prijzen en een volledig productengamma. Wat bieden wij nog meer?

Sterk in technologie en maatwerk
Op technologisch vlak is niets ons vreemd. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maken gebruik van de meest vooruitstrevende IP- en SIP-technologie├źn. Dankzij onze diepgaande technologische kennis, kunnen we u unieke maatwerkoplossingen aanbieden; onze ontwikkelafdeling in Duitsland kan alles voor u maken. Verder hebben al onze producten de vereiste CE- en/of E-goedkeuringen.

Duurzame oplossingen
Met onze producten kunnen bedrijven effici├źnter werken, waardoor wij indirect bijdragen aan een duurzame wereld. Ook in onze productieprocessen houden wij rekening met het milieu. Zo produceren wij volgens de RoHS richtlijnen, hebben wij een Environmental Management System en zijn wij in het bezit van DIN ISO 14001:2004 (geldig tot 2012-02-17).

Ondersteuning en training
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten alle ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Daarom kunt u ons altijd bereiken voor hulp bij technische problemen. Daarnaast organiseren we regelmatig trainingen voor CeteQ gecertificeerde partners. Ook bieden we interactieve webseminars aan, de zogenoemde CeteQ webinars.